123 456 7890

OLS seuraava vieras
Seinäjoen Jalkapallokerho pelaa kotiottelunsa sunnuntaina sarjassa toiseksi viimeisenä olevaa Oulun Luistinseuraa vastaan, joka toimii Ykkösessä pelaavan AC Oulun farmiseurana. Ottelua voisi kai kuluneella fraasilla luonnehtia kuuden pisteen kamppailuksi.

Torstaina voitto lipesi Kerhon hyppysistä vain pari minuuttia ennen ottelun loppua Kingsin tasoitettua numeroiksi 1-1. OLS puolestaan on viimeksi ollut tulessa viikko sitten perjantaina, jolloin se hävisi vieraissa FC YPA:lle 2-0. Ainoan voittonsa OLS on tällä kaudella ottanut PK-37:sta numeroin 4-1.

Kerholle ottelulla on merkitystä todella paljon, sillä nyt hallussa oleva 10. sija ei suuremmin ilahduta. Takana olevista joukkueista nimittäin OLS ja TUS ovat kumpikin pelanneet kaksi ottelua Kerhoa vähemmän ja sekä PK-37, että Kings ottelun vähemmän. Voittoja on siis pakko tulla ahdingon helpottumiseksi mahdollisimman nopeasti.

OLS:n kanssa ei talven mittaan ole lainkaan kohdattu, eli kyseessä on joukkueiden ensimmäinen keskinäinen mittelö.

Vieraiden tähtiä ovat Veikkausraatien silmissä olleet tähän mennessä kolmen sakaraisen Adrian Rizvani, joka on ainoana pelaajana OLS:sta onnistunut maalinteossa kahdesti. Kaksi tähteä mieheen ovat saaneet Jussi Fredriksson ja Jefersson Schwarzer.

Kotijoukkueen maaleista ovat ahkerimmin vastanneet neljä osumaa mieheen tehneet Marko Huttu ja Kingsiä vastaan onnistunut Tommi Haanpää. Kolme maalia on tehnyt Miika Asunmaa. Mikko Väänänen, Henri Saranpää, Petri Huttu ja Petri Niemi ovat kukin onnistuneet kahdesti. Kertaalleen ovat maalanneet Mikko Kärki ja Johannes Saranpää.

Tähtiä on kertynyt Marko Hutulle ja Henri Saranpäälle kummallekin kuusi. Hyvän ottelun Kingsiä vastaan pelannut Jani Asuintupa nosti saldonsa viiteen sakaraiseen ja Tommi Haanpää neljään. Kolme tähteä on sekä Johannes Saranpäällä, että Mikko Kärjellä.

Sarjataulukossa Kerholla on matkaa seuraavana yläpuolellaan olevaan joukkueeseen seitsemän pistettä. Toisaalta sijoilla 2.-8. olevat joukkueet ovat kahden pisteen sisällä. Siihen on kuitenkin matkaa toistaiseksi, mutta, jostakin se matkanteko on aloitettava.

Valmentajat Jari Kujala ja Esa Haanpää ovat jatkaneet työntekoa joukkueen kanssa tänään lauantaina ja usko kauden toiseen voittoon on vankka. Oman pään pitäminen tarkasti tiiviinä on luonnollisesti korkealla tehtävien asioiden listalla. Koska maalinteko on ollut OLS:lle hankalaa tällä kaudella nollan pitäminen helpottaisi kovasti tilannetta.

Kerhon ongelma ei niinkään ole ollut maalinteko, sillä vain sarjaa johtava FC Kiisto on tehnyt enemmän maaleja kuluvalla kaudella kuin Kerho. Kunhan hyökkäys toimii ja puolustus jatkaa otteensa tiivistämistä siitä, mihin päästiin torstaina, hyviä asioita on pakko tapahtua ennemmin tai myöhemmin.

Torstaina pelannut Petteri Forsell ei ole nyt mukana, mutta KPV:sta on toki tulossa jälleen apuja ainakin yhden pelaajan muodossa. Sivussa ovat edelleen Pekka ja Mikko Väänänen, sekä Jussi Kankaanpää. Muilta osin joukkue alkaa olla siinä pisteessä, että pian nähdään kehissä myös Tiitus Lehtinen ja Juha Etelä-Ahokin.

Ottelu alkaa Keskuskentällä klo 18.30.op”