123 456 7890

OLS A-junnujen vieraana
Seinäjoen Jalkapallokerhon A-juniorit saavat lauantaina vieraakseen sarjaan nousseen Oulun Luistinseuran, jonka kanssa on vuosien saatossa peistä väänneetty ihan tosissaan milloin missäkin ikäluokassa.

Jos joku nyt sattuisi syystä tai toisesta kuvittelemaan, että edessä on keväinen piknik, koska vastaan tulee sarjanousija, niin ei kannata vetää kuohujuomaa väärään kurkkuun, sillä OLS on todella varteenotettava nippu.

Käytännössä sama joukkue taisteli TP-Seinäjoen tavoin SM-mitalista B-junioreiden SM-sarjassa toissa kaudella, jolloin TP-Seinäjoki lopulta sai pronssia ja tuolloin Tomi Molinin valmentama OLS jäi kirvelevästi ulos mitaleilta.

Kerhon A-junnut ovat Max Peltosen valmennuksessa pelanneet tähän mennessä viisi ottelua, kaikki kotihallissa. Saldona on kolme voittoa, tasapeli ja tappio.

Sinällään tulokset ovat siis ihan kelvollisia, mutta lienee syytä raapaista pikkuisen pintaa syvcemmälle, jotta koko totuus paljastuu.

KPV oli totaalinen vastaantulija ja sen kertovat todella myös numerot, eli 5-0. Ykkösen VIFK oli erittäin laadukas vastustaja ja Kerho saa olla sangen tyytyväinen voitettuaan ottelun 3-2. Kolmannessa ottelussa vastaan saapunut JJK näytti ensimmäisen puoliajan perusteella aika vaatimattomalta, mutta vasta toisella puoliajalla mystinen lampaanviitta riisuttiin ja susi paljastui alta, eli 1-1 -tasapeli oli ihan oikeutettu tulos.

Toinen sarjanousija FC Jazz puolestaan oli melkoisessa karusellissa ensimmäisen puoliajan Kerhoa vastaan kaataen kuitenkin mustanuttuiset 2-1. Noh, sarjan avauspelissä vieraskentällä Kerholta on takuuvarmasti kehissä rahtusen erimoinen ryhmä kuin tuossa kamppailussa, joten siitä ei pidä vetää erityisen syvälle meneviä analyysejä.

A-junnujen viimeinen treenipeli Neloseen noussutta Malax IF:ää vastaan oli asenteellisesti juuri niin löysä kuin numerot osoittavat. Voitto numeroin 1-0 on vaatimaton esitys ryhmältä, jossa on potentiaalia paljon parempaan. On aivan turha ainakaan piiloutua sen taakse, ettei moinen vastustaja sytytä. Kesällä onjokaisen vastustajan syytä sytyttää. Pelipäivä on pyhäpäivä ja on kunnia-asia pukeutua Kerhon mustaan.

Lomapäivien ottaminen pelipäivinä ei ole suotavaa, eikä ollenkaan suvaittavaa ja se on myös nuorten pelimiesten pidettävä mielessä.

Lauantain ottelussa OLS:aa vastaan on tarpeellista olla tuntosarvet pystyssä alusta saakka, sillä vieraat tulevat taatusti antamaan oletettavasti jopa kiusallisen kovan vastuksen.

Matsi alkaa Wallsportissa klo 14.30. Tervetuloa kannustamaan Kerhon nuorisoa.