123 456 7890

SJK pelaa lauantaina 24.9. klo 15.30 alkavassa Suomen Cupin finaalissa ja kohtaa siinä HJK:n. Ottelu pelataan Tampereella, Ratinan Stadionilla. Portit ja palvelut aukeavat klo 14.30. Tapahtuman järjestelyistä vastaa Suomen Palloliitto.

Ratinan Stadion on vuonna 1965 valmistunut ja viimeksi vuosi sitten remontoitu yleisurheilu- ja jalkapallostadion. Sen kapasiteetti on 16 800 katsojaa, mutta Suomen Cupin finaalissa on käytössä ainoastaan sen kokonaisuudessaan katettu pääkatsomo. Pääkatsomoon mahtuu reilut 3500 katsojaa. Kentän pinta on luonnonnurmi. Stadionin kaupungin puoleisen päädyn alue on parhaillaan suuren rakennusurakan kohteena, joten alueen kulkuyhteydet ovat rajalliset.

SJK Kannattajat ja muut SJK-henkiset katsojat sijoittuvat stadionin kentältä katsottuna pääkatsomon oikeaan laitaan, eli katsomonosaan A1. Vastaavasti HJK:n kannattajat ovat vasemmassa laidassa, katsomonosassa A4. Molemmissa päissä pääkatsomoa on anniskelualueet ja muut myyntipisteet, jotka on tarkoitettu kyseissä päädyssä oleville kannattajille.

Kaikki ennakkolipun ostaneet SJK-kannattajat otetaan sisään Tampereen Valtatien puolella olevasta portista. Sieltä on kulkuyhteys päädyn kautta suoraan SJK-kannattajien katsomonosaan. Samasta portista tulevat sisään myös SJK-kannattajat, jotka tulevat paikalle busseilla. HJK-kannattajat otetaan sisään Laukontorin sillan kautta. Paikanpäällä myydään lippuja myös portilta ja tuolloin sisäänkäynti stadionille on Laukontorin sillan kautta. Lippuja ei myydä Tampereen Valtatien portilta.

Ottelun ennakkoliput ovat myynnissä tällä hetkellä enää ainoastaan Ticketmasterin kautta ja paikalle omilla kyydein tuleville SJK-kannattajille suositellaam, että he ostavat lippunsa A1- tai A2-katsomoon. Vaikka pääsyliput ovat numeroituja, ei numerointi päde kannattajien katsomossa ja SJK-kannattajat sijoittuvat katsomossa sen alareunaan. Paikalle arvioidaan tulevan noin 400 SJK-kannattajaa tai -katsojaa.

Ottelu televisioidaan YLE TV2 -kanavalla ja suora lähetys ottelusta alkaa klo 15.15.
Voit lukea lisää itse ottelusta ja joukkueista SJK:n nettisivujen otteluennakosta.

Palloliiton antamat tarkemmat turvamääräykset ja ohjeet, löydät tämän uutisen alaosasta.

SJK-kannattajat sijoitetaan Ratinassa vasemman puoleisen kuvan A1 katsomoon.

Bussireissulle lähtevät SJK-kannattajat

Otteluun lähtee Seinäjoelta bussikuljetukset, jotka ovat jo loppuunmyytyjä. Kaikkiaan autoja on kolme ja paikanpäälle tulee lisäksi SJK-junioreiden bussi.

Bussit lähtevät OmaSp Stadionin Tapahtumatorilta klo 12.00. Lähtijöitä pyydetään tulemaan paikalle vimeistään klo 11.30 mennessä. Perillä Ratinan Stadionilla ollaan noin klo 14.30 ja lähtö takaisin Seinäjoelle on ottelun jälkeen.

OmaSp Stadionin Tapahtumatorilla jaetaan kaikille lähtijöille otteluliput ja paluulippu bussiin. Samalla lähtijät jaetaan kolmeen eri linja-autoon. Ilman paluulippua ei pääse takaisin busseilla, eikä ilman ottelulippua pääse sisälle stadionille. Bussit pyritään jakamaan siten, että yksi autoista, auto numero 3, on ns. perhekannattajien bussi.

Menomatkalla bussit pysähtyvät ainoastaan Parkanossa, jossa pidetään lyhyt tauko.

Tampereella autot ajetaan Tampereen keskustan kautta Tampereen Valtatielle, missä poliisi sulkee Ratinan Stadionin puoleisen kaistan SJK:n bussien tyhjennystä varten. Katsojat ohjataan siitä portille, jossa on välittömästi turvatarkastus. Turva- ja lipputarkastuksen jälkeen SJK-kannattajat ohjataan stadionin päädyn kautta omille paikoilleen pääkatsomoon.

Bussit eivät jää parkkiin Tampereen Valtatielle, vaan poliisit ajattavat ne muualle ottelun ajaksi. Ottelun jälkeen autot tulevat samaan paikkaan ja ne täytetään samalla tapaa kuin lähtiessä, kukin samaan autoon, millä paikalle tuli. Ilman paluulippua joutuu maksamaan matkan kuljettajalle. Bussit lähtevät täytyttyään suoraan kohti Seinäjokea. Seinäjoella autot palaavat OmaSp Stadionin pihaan.

Lähtiessä, OmaSp Stadionilla avataan Kannattajapäädyn puoleinen portti klo 11.00 ja stadionin WC:t ovat tarvittaessa lähtijöiden käytettävissä. Portit suljetaan jälkeen klo 12.00.

Tervetuloa mukaan kannattamaan SJK:ta voittoon!

Palloliiton ohjeistus SJK-kannattajille

Arvoisa SJK:n Kannattaja! Tutustumalla näihin ohjeisiin ja noudattamalla niitä varmistat omasi ja muiden katsojien viihtymisen ottelutapahtumassa.

Perusinfoa
Respect Suomen Cupin finaali alkaa klo 15.30 ja portit avataan klo 14.30.

Bussijärjestelyt
SJK:n kannattajien bussit voivat pysähtyä Tampereen valtatielle B-katsomon taakse, jossa poliisi auttaa bussien purkamisessa. Järjestyksenvalvojat ohjaavat kannattajat edelleen sieltä sisääntuloportille. Ottelun jälkeen bussit noutavat kannattajat samasta paikasta.

Katsomot Palvelut
SJK:n kannattajille on varattu paikat pääkatsomon A1 sektorista.
Katsomopaikkojen läheisyydestä löytyy iso anniskelualue, jossa on tarjolla olutta, lonkeroa ja siideriä. Pääkatsomon taustatilosta löytyvät normaalit kioskipalvelut, WC:t sekä tupakointialue. Katsomossa ei saa tupakoida. Myyntipisteissä käyvät maksuvälineinä käteisen lisäksi kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Portit ja turvatarkastukset
SJK:n kannattajien sisääntuloporteilla suoritetaan lippujen tarkastus sekä turvatarkastus, jossa käydään läpi kaikki kantamukset sekä erilaiset banderollit, liput tms.

Banderollit ja muut tifot
Banderollit, liput (pienet ja isot), rummut ja megafoni ovat sallittuja ja niille kaikille suoritetaan ennakkotarkastus turvatarkastuspisteellä. Myös overit ovat sallittuja, jos mukana on todistus materiaalista sekä palosuojauksesta. Myös kaikille overeille suoritetaan ennakkotarkastus päätykatsomon turvatarkastuspisteellä.
Kaikille banderolleille ja lipuille löytyy runsaasti kiinnitystilaa katsomon edessä olevasta kaiteesta ja turvahenkilöstö avustaa tarvittaessa niiden kiinnittämisessä.

Stadionille ei saa tuoda
Jättäkää isot kantamukset, kielletyt esineet ja aineet kotiin tai bussiin. Nopeutatte tällä tavalla turvatarkastuksia ja sisäänpääsyä. Stadionalueelle ei saa tuoda alkoholia, huumeita, ampuma-, terä- tai lyömäaseita, pyroja tai pommeja, paineilma- tai vuvuzelatorvia, laserkyniä, laserosoittimia tai muita voimakkaan valotehon laitteita, muovisia tai lasisia pulloja, bannereita, lippuja, overeita, julisteita tms., joissa on poliittisia, uskonnollisia tai muuten loukkaavia tekstejä tai kuvia. Myöskään ammattikäyttöön tarkoitettuja kameroita tai videokameroita ei saa tuoda stadionille.

Sisäänpääsyn rajoitukset
Henkilö, jonka hallusta löytyy turvatarkastuksessa tai stadionalueella kiellettyjä esineitä tai aineita, menettää oikeuden sisäänpääsyyn. Henkilö, joka käyttäytyy häiritsevästi tai uhkaavasti taikka on vahvasti päihtynyt, ei pääse stadionalueelle. Sisäänpääsyn ehtona on myös kaikenlaisten aurinkolasien, maskien, huppujen tai muiden naamioitumiseen käytettyjen vaatekappaleiden riisuminen turvatarkastuksen ajaksi.

Kameravalvonta
Stadionalueella on nauhoittava kameravalvontalaitteisto

Tärkeää!
Kentälle meno on ehdottomasti kiellettyä koko ottelutapahtuman ajan! Ohjeistamme voittajajoukkuetta saapumaan fanikatsomon eteen voittopokaalin kanssa!

Ottelun päätyttyä
Kannattajat saavat lähteä busseille vapaasti. Mikäli tilanne muuttuu ottelun aikana, asiasta informoidaan kuulutuksilla.