123 456 7890

Kakkosen länsilohkon ottelu tarjosi maaleja heti roppakaupalla, kun Kerho 07 ja valmentajaansa vaihtanut Pallo-Iirot tasasivat pisteet Keskuskentällä. Raumalaiset ehtivät puoliajalle mentäessä jo kahden maalin johtoasemaan, mutta lopulta vasta B-juniori-ikäiset Antti Palomäki ja Emil Lidman toivat Kerhon komeasti tasoihin. Kerho oli muutenkin matkassa varin nuorella kokoonpanolla, sillä avauksessa oli peräti seitsemän A- tai B-junioria. Koko kokoonpanossa näitä oli yhteensä kymmenen.

3-3 79 min Emil Lidman

Ottelu oli jo ensimmäisellä puoliajalla melko tasainen, vaikka maalit iskikin pääosin vierailija. Paikkoja oli myös Kerholla ja vierailijan vastaavat syntyivät suurimmaksi osaksi pitkillä palloilla Juha Patolaa hakien. Pariin kertaan Patola pääsikin irti, eikä Kakkosen länsilohkon maalintekijäpörssin ylivoimainen johtaja niistä erehtynyt.

Elias Ahde toi vielä lohtua ennen puoliajan loppua, iskien Emil Lidmanin esityöstä alakulmaan kuudentoista sisältä.
Pallo-Iirot kuitenkin kuittasi heti ja meni ennen taukoa kahden maalin johtoon 1-3 maalilla.

Toisella puoliajalla kentällä ei ollut kuin yksi joukkue ja Kerho 07 otti ohjat hakien vimmatusti lisämaaleja. 2-3 kavennus syntyi kun Jesse Sarajärvi keskitti kohti maalia laidalta ja Antti Palomäki pääsi päällään ohjaamaan pallon sisään.

Kerho piti pallon edelleen hyvin liikkeessä ja vastustaja alkoi väsymään.

Lopulta tasoituksen iski pienen maalinedushässäkän keskeltä Emil Lidman ja kova veto osui vielä maalivahtiin matkalla.

Ansaittu tasoitus ja oli kyllä hieno nousu meiltä. Ei me huonoja oltu ensimmäisellä puoliskollakaan, mutta vastustajalla oli tänään kolme unelmavetoa. Patola oli vaarallinen kärjessä ja hän sai myös toisella puoliskolla muutaman vaarallisen tilanteen meidän nostaessa riskilläkin ylös miehiä. Mielestäni voittokaan ei silti olisi ollut kokonaisuuteen nähden epäreilu tulos, mutta tasoitus oli hieno homma pojile ja sitä pitää kunnioittaa. Äijillä on kyllä kova pää, iloitsi vastuuvalmentaja Max Peltonen.

Nyt menemme pienelle maaottelutauolle, kun Tuomas Lähdesmäki ja Ahde lähtevät Suomen U19-maajoukueen mukaan. Pelit jatkuu Vaasassa IFK:ta vastaan viikon päästä keskiviikkona, jatkaa Peltonen loppuun.

Vieraiden Juho Patola palkittiin kolmella tähdellä. Kaksi tähteä sai Kerho 07:n Aki Sipilä ja yhden tähden vieraiden Vasile Marchis.

Kerho kohtaa seuraavaksi Pohjanmaan derbyssä Vasa IFK:n. Tuo ottelu pelataan keskiviikkona 10.9. klo 18.30 ja paikkana on Hietalahden Stadion.

Kerho 07: Ville Viljala MV, Timo Rauhala, Arttu Aromaa (30› Sami Viljanen (46› Tuomas Rintamäki)), Joonas Lautamaja, Jesse Jääskeläinen, Tuomas Lähdesmäki, Aki Sipilä, Teemu Penninkangas, Emil Lidman, Jesse Sarajärvi ja Elias Ahde (51› Antti Palomäki).

Kerhon maaleista vastasi kolmikko Elias Ahde (vas.), Antti Palomäki ja Emil Lidman (oik.)