123 456 7890

Veikkausliiga on parhaillaan maajoukkuetauolla ja neljä SJK:n pelaajaa on mukana maajoukkuetehtävissä. Veikkausliigan loppusarjat käynnistyvät 13.-15.9. välisenä viikonloppuna.

Miesten EM-karsintoihin osallistuu SJK:n virolainen maalivahti Mihkel Aksalu. Viro kohtaa kotiotteluissa perjantaina 6.9. Valko-Venäjän ja maanantaina 9.9. Hollannin.

Suomen U21-maajoukkueen EM-karsintoihin lähti puolustaja Joonas Sundman. Pikkuhuuhkajat avaa EM-karsinnat Ukrainaa vastaan vierasottelulla perjantaina 6.9. ja jatkaa kotiottelulla Pohjois-Irlantia vastaan tiistaina 10.9. Oulussa.

Hyökkäyspään pelaajat Jeremiah Streng ja Maximo Tolonen ovat Suomen U19-maajoukkueen mukana. Minihuuhkajat kohtaavat Slovakian kahdesti kotimaaotteluissa, perjantaina 6.9. ja maanantaina 9.9. Ensimmäinen peli pelataan Sauvossa ja toinen Kauniaisissa.

Koko SJK väki toivottaa nelikolle onnea ja menestystä maajoukkuetehtäviin.

Suomen A-maajoukkue kohtaa EM-karsintaotteluissaan Kreikan ja Italian Tampereen Ratinassa. Huuhkajat ovat karsintalohkossa toisena Italian takana. Kreikka-ottelu on torstaina 5.9. ja Italia kohdataan sunnuntaina 8.9. Huuhkajissa ei ole mukana SJK-pelaajia, mutta SJK-paitaa on urallaan kantanut hyökkäyspään pelaajat Rasmus Karjalainen ja Petteri Forsell.

Veikkausliigan Haastajasarja alkaa 13.-15.9. välisenä viikonloppuna. SJK:n alustava ottelukaavio on jo löydettävissä SJK:n nettisivujen ottelut-välilehdestä. Jatkosarjojen ohjelmat julkistetaan Veikkausliigan toimesta tiistaina 3.9. klo 16:00. Otteluiden ennakkolipunmyynti alkaa SJK:n verkkokaupassa ja SJK Shopissa välittömästi ohjelman julkistamisen jälkeen. Kausikortit käyvät normaalisti myös Haastajasarjan otteluihin.

SJK-juniorit myyvät myös kaikkiin SJK:n Haastajasarjan otteluihin käyvää lippu-voucheria, jonka voit vaihtaa haluamaasi SJK:n kotiottelun lippuun SJK Shopissa. SJK-juniorit saa kaikista myymistään lipuista osuuden ja siten voit tukea myös junioritoimintaa.