123 456 7890

Kolme SJK:n pelaajaa, José Nadson, Moshtagh Yaghoubi ja Denys Oliinyk, valittiin Veikkausliigan huhtikuun kuukauden joukkueeseen. Koko SJK-väki onnittelee kolmikkoa valinnasta. SJK ja kolmikko pelasi hyvän huhtikuun, joka päättyi SJK:n nousuun sarjakärkeen kuukauden päätteeksi.

Veikkausliigan huhtikuun pelaajaksi valittiin FC Interin hyökkääjä Filip Valencic ja huhtikuun valmentajaksi Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss.

Kuukauden joukkueeseen nimettiin kolmen SJK pelaajan lisäksi, kaksi IFK Mariehamnista ja kaksi Ilveksestä. Yksi pelaaja nimiettiin FC Hongasta, FC Interistä, FC Lahdesta ja HJK:sta.

Kuukauden pelaajan valinnasta ovat päättäneet Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Veikkausliiga on valinnut kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen.

Löydät koko kuukauden joukkueen Veikkausliigan nettisivuilta, tästä linkistä.

SJK matkustaa sunnuntaiksi Lahteen, missä FC Lahti – SJK potkaistaan käyntiin klo 18:30. Ottelua voi seurata Seinäjoella suorana ja ilmaiseksi OmaSp Stadionin Vierasmatsi-Livessä, Carlsberg Sports Barissa.