123 456 7890

Myös Mononen Kerhon testiin

Joulukuusta on tulossa varsin mielenkiintoinen Seinäjoen Jalkapallokerhon valmennusjohdolle, sillä jo neljännen testipelaajan saapuminen näytille on vahvistunut.

Uusin testattava on viime kaudella AC Oulun väreissä Ykkösessä pelannut topparikalustoon kuuluva 20-vuotias Johannes Mononen, jonka juuret johtavat Joensuuhun.

Nuorukainen ehti pelata JIPPO:n väreissä Ykköstä ennen kuin hän siirtyi kaksivuotisella sopimuksella Tampere Unitediin, missä pelejä tuli Veikkausliigassa tilille 15. Debyyttinsä Mononen teki Rovaniemellä kaudella 2009 TamU:n haettua murskaavan 5-1 -voiton.

Lainamiehenä Mononen ehti käydä pelaamassa myös Kerhoa vastaan Ykkösen nousukarsinnassa esiintyneen Ilveksen väreissä yhden matsin, joka tosin tuotti nuosukaisen tilille hänen pääsarjapeliensä ainoan osuman.

Viime kausi meni Oulussa, missä pelejä tuli tilille Ykkösessä seitsemän ja lainamiehena Kolmosen FC OPA:ssa pari kappaletta.

Mononen on pelannut Suomen poikien maajoukkueissea viisi ottelua ja vieraillut italialaisten Chievo Veronan ja FC Interin testileireillä.

Kerholla on valmiina 14 pelaajasopimusta ja näytteille on tulossa kvartetti, johon Monosen lisäksi kuuluvat siis Sergei Korsunov, Jari Nikkilä ja Tomas Karike.