123 456 7890

Kerho 07 kohtaa lauantaina Kakkosen länsilohkon kärkipään kamppailussa ja samalla Pohjanmaan paikallisessa Vasa IFK:n.
Ottelu pelataan Vaasassa Kaarlen kentällä klo 16.00.

VIFK ja Kerho 07 ovat Pallo-Iirojen ja TPV:n ohella lohkon ainoat joukkueet ilman tappioita. Kerho kohtasi viime viikonloppuna juuri Pallo-Iirot ja tuo ottelu päättyi tasan Raumalla, kun taas SJK:n entisen päävalmentaja Tomi Kärkkäisen valmentama VIFK, kaatoi Å;IFK:n 2-0 luvuin.

VIFK on sarjan kärkipään jengejä ja pelaa aina hyvällä Kakkosen tasolla. Se on suhteellisen nuori joukkue, jossa on paljon taitoa. Heidän runko on pysynyt pitkään jo samana, joten kova peli on tulossa, arvioi Kerho 07:n vastuuvalmentaja Max Peltonen.

Kerho 07 tarjoaa meille varmasti kovan vastuksen. Kenties tähän asti sarjan kovimman, uskoo VIFK:n päävalmentaja Tomi Kärkkäinen seuran nettisivuilla.

Molemmilla valmentajilla on siis kokemusta toistensa organisaatioista, mutta lauantaina menneillä ei ole merkitystä.

Kun peli on käynnissä niin mennään täysillä. IFK on ollut nuoremapna mulle tärkeä firma, mutta eivät he anna mulle mitään ilmaiseksi, enkä minä anna niille mitään, toteaa VIFK kasvatti Max Peltonen suu leveässä virneessä.

VIFK sai joukkueeseensa vahvistusta juuri tämän ottelun alla, kun Veikkausliigan VPS:ssä mukana ollut Suomen nuorisomaajoukkueiden Joonas Vahtera siirtyi kahden vuoden sopimuksella naapuriseuraan. Keskikentällä tai puolustuksessa pelaava Vahtera on pelikelpoinen jo Kerhoa vastaan lauantaina.

Kerho 07 saa puolestaan hyvin pitkälti saman rungon kuin tähän astisissakin peleissä. Edustuksella on oma peli perjantaina ja pelaajat jotka eivät pelaa siinä ottelussa, ovat periaatteessa käytettävissä lauantaina Kakkosen ottelussa.
Kerho 07 kuitenkin luottaa pääasissa nuoriin pelaajiin ja vaikka myös SJK U19 joukkueella on oma ottelunsa sunnuntaina, haluaa molempien joukkueiden vastuuvalmentajana Peltonen nuoret ensisijaisesti Kerho 07:n käyttöön.

Täydennetään sunnuntaina U19 joukkuetta sitten taas ennemmin B-junioreista, sanoo Peltonen.

Kakkosen länsilohkoa, VIFK – Kerho 07 lauantaina 24.5. klo 16.00, Kaarlen kentällä.

Kerho 07 valmistavissa treeneissä Prunttimäessä