123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho päättää historiallisen ensimmäisen Veikkausliigakautensa kotiottelulla Seinäjoen Keskuskentällä, lauantaina 25.10. klo 14.00. Vastaan tulee silloin Antti Muurisen valmentama MYPA.

Samassa ottelussa SJK saa Veikkausliigamitalit pelin jälkeen, mutta mitalin väri selviää vasta ottelun lopputuloksesta. Voitolla SJK voittaa myös Veikkausliigassa hopeaa.

SJK:llä on ennen päätöskierrosta kasassa 56 pistettä, kun kolmantena olevalla FC Lahdella pisteitä on 55. FC Lahti saa omassa ottelussaan vastaansa FC Hongan. FC Lahden maaliero on parempi, joten SJK tarvitsee vähintään saman verran pisteitä viimeisestä ottelusta, kuin FC Lahti. Voitolla ei tarvitse Lahden pelin tuloksesta välittää. HJK on jo varmistanut mestaruuden aiemmin.

SJK:lla on myös mahdollisuus rikkoa kaikkien aikojen nousijajoukkueen piste-ennätys. Edellinen ennätys on FC Hakan nimissä vuodelta 1998, kun tuolloin mestaruuden voittanut nousijajoukkue keräsi 57 pistettä. Tasapelillä SJK jakaisi tuon ennätyksen, voitolla piste-ennätys siirtyisi täysin omiin nimiin.

Juhlan kunniaksi SJK kutsuu kaikki alle 12-vuotiaat lapset otteluun ja tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn heille.

Ottelu on historiallinen, sillä ensimmäistä kertaa koskaan Seinäjoella juhlitaan pääsarjamitaleita. Tämä hetki on varmasti ikimuistoinen meille kaikille, mutta varsinkin lapsille sillä voi olla vielä suuri merkitys tulevaisuudessa. Oma jalkapallohistorianikin pohjaa katsomossa koettuihin 80-luvun hienoihin hetkiin mestaruussarjassa, kertoo SJK Kannattajien puuhamies Lari Paski.

Tervetuloa koko perheen voimin kannustamaan SJK voittoon päätösottelussa!

Portit ja palvelut aukeavat klo 12.30. ja ennakkoliput on jo myynnissä netissä sekä normaaleissa SJK:n myyntipisteissä.

Liput portilta:
15 euroa normaali
10 euroa opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset
5 euroa 12-16 vuotiaat

Ilmaiseksi kaikki alle 12 -vuotiaat, sekä sotaveteraanit.

PS. Ottelun jälkeen illalla, klo 22.00 alkaen, vietetään Hotelli Sorsanpesällä ISOJA MITALIJUHLIA!