123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho ja SJK Kannattajat, järjestävät ensi lauantaina 28.9 klo 13.00 alkaen, Meidän Kerho -kannattajatapahtuman, yhdessä Wallsport Areenan ja Kannattajaryhmä Kloppien kanssa.

Tapahtuma pidetään Wallsport Areenalla ja se on maksuton sekä kaikille avoin.
Varsinkin lapset ja nuoret ovat erityisen tervetulleita.

Paikanpäälle tulee SJK Päävalmentaja Simo Valakari, SJK pelaajia, sekä kannattajaryhmä Kloppien jäseniä kertomaan kannattajakulttuurista ja puhumaan sen merkityksestä.

Tilaisuudessa esiintyy livenä MC Kloppi, joka esittää Meidän Kerho -kappaleen, jota käytetään myös kotipeleissä SJK:n sisääntulobiisinä.

Paikanpäälle on kutsuttu kaikki SJK Junioreiden joukkueet, alkaen ihan pienimmistä vanhempiin.

SJK antaa osallistujille mukaan pienet muistot tapahtumasta ja Klopit opettaa sekä laulattaa kannatuslauluja koko porukan voimin. Pelaajat jakavat nimmareita ja heidän kanssaan voi ottaa vaikka kimppakuvia.

Tervetuloa luomaan kannattajakulttuuria Seinäjoelle ja tapaamaan pelaajia sopivasti ennen tärkeää SJK – Haka ottelua, joka pelataan sunnuntaina 29.9. Seinäjoen Keskukentällä.

Meidän Kerho -kannattajatapahtuma Wallsport Areenalla lauantaina 28.9. klo 13.00. Tilaisuus kestää noin tunnin ja se on maksuton.

SJK ja kannattajat elävät tiiviissä yhteistyössä ja kannattajat ovat saaneet tästä merkiksi jopa oman pelinumeron 12.