123 456 7890

SJK:n kapteenistoon kuuluva keskikenttäpelaaja Mehmet Hetemaj, on valittu Suomen A-maajoukkueeseen, joka kohtaa keskiviikkona 7.6. Turussa harjoitusottelussa Liechtensteinin ja sunnuntaina 11.6. Tampereella MM-karsintaottelussa Ukrainan.

Hetemaj on urallaan edustanut Suomen A-maajoukkuetta aiemmin viidessä ottelussa. Lisäksi hän on pelannut Kosovon maajoukkueessa yhden epävirallisen ottelun. Veikkausliigasta valittiin Hetemaj’n lisäksi ainoastaan HJK:n keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi. Viime kaudella SJK:ta edustanut Juhani Ojala on niin ikään mukana maajoukkueessa. Löydät koko Suomen ryhmän Palloliiton sivuilta.

Maajoukkuetauolla lähtee maitaan edustamaan myös SJK:n ja Viron maalivahti Mihkel Aksalu sekä SJK:n ja Andorran puolustaja Marc Vales. Viro kohtaa MM karsintojen kotiottelussa perjantaina 9.6. Belgian supertähdet ja samana päivänä Andorra kohtaa MM-karsintojen kotiottelussa Unkarin.

Koko SJK väki onnittelee Hetemaj’ta, Aksalua ja Valesia maajoukkuevalinnoista ja toivottaa onnea ensi viikon maaotteluihin.

Ennen maajoukkuetaukoa SJK pelaa vielä kaksi Veikkausliigaottelua, kun keskiviikkona SJK kohtaa vierasottelussa HJK:n Helsingin Telia 5G Areenalla ja lauantaina 3.6. klo 18:00 Seinäjoen OmaSp Stadionilla FC Interin. Kotiottelun ennakkoliput ovat myynnissä SJK:n verkkokaupassa