123 456 7890

Maalivahti Teppo Marttinen siirtyy Veikkausliigaan nousijajoukkue KPV:n riveihin pysyvästi. SJK saa pelaajasta siirtokorvauksen.

21-vuotias JJK:n kasvatti siirtyi SJK:n riveihin tammikuussa 2018, ja kirjoitti SJK:n kanssa vuoden mittaisen sopimuksen. Marttinen ehti pelata SJK:n paidassa kuitenkin vain muutaman harjoitusottelun, kun Ykkösessä pelannut KPV halusi hänet loukkaantuneen maalivahtinsa korvaajaksi lainasopimuksella. SJK suostui lainasopimukseen, käytettyään kuitenkin ensin Marttisen sopimuksessa olleen option kaudesta 2019.

Marttinen pelasi KPV:n riveissä viime kaudella karsinnat mukaan lukien 29 ottelua, ja oli mukana nostamassa KPV:tä Veikkausliigaan. Lainasopimus päättyi kauden loputtua ja KPV haluaa nyt nousunsa takuumiehen pysyvällä siirrolla riveihinsä. SJK ja KPV ovat päässeet sopuun Marttisen siirtosummasta ja pelaaja on vapaa jatkamaan uraansa kokkolalaisseuran riveissä kaudella 2019. SJK kiittää Marttista ja toivottaa hänen uralleen hyvää jatkoa.

SJK:n maalivahtitilanne tulevalle kaudelle on hyvä, sillä maalissa jatkavat sopimuspelaajat Mihkel Aksalu ja Jesse Öst. Heidän lisäkseen SJK:lla on 12 pelaajasopimusta alkavalle kaudelle. Löydät pelaajat tästä.

SJK kohtaa FF Jaron harjoitusottelussa 21.12. klo 15:00. Ottelu pelataan Wallsport Areenassa. Löydät talven otteluohjelman tästä. Kaikkiin harjoitusotteluihin, Suomen Cupin ja Veikkausliigan kotiotteluihin, pääsee SJK:n kauden 2019 kausikortilla. Kausikortit myynnissä SJK:n verkkokaupassa ja arkisin klo 9-16 SJK Shopissa.