123 456 7890

Kerho 07 isännöi Tampereen Ilves-Kissoja maanantaina 11.8. klo 18.30 alkavassa Kakkosen länsilohkon ottelussa.

Kerho 07 on lohkossa parhaillaan neljäntenä ja kärjessä olevaan Vasa IFK:hon eroa kuusi pistettä. Edellä olevilla Å;IFK:lla ja TPV:lla on vain yksi piste enemmän kerättynä. Ilves-Kissat löytyy sijalta kahdeksan.

Viime torstaina Kerho hävisi juuri ohi menneelle Å;bo IFK:lle vieraskentällä, mutta pelasi ennen sitä huikean jakson, voittaen kuudesta pelistä viisi ja häviten ainoastaan Maskulle. Kerhon kausi onkin ollut vähintäänkin tyydyttävä ja varsinkin kun ottaa huomioon joukkueen nuoren keski-iän. Suurin osa pelaajista kun on vielä juniori-ikäisiä.

Nuoria pelaajia tullaan näkemään varmuudella myös maanantaina, joten tervetuloa katsastamaan miltä seuran tulevaisuus näyttää omien kasvattien toimesta. Viime kotiottelu TPV:tä vastaan oli huikean hienoa jalkapalloa ja Kerho voitti tuolloin sarjakakkosena olleen TPV:n peräti 4-1 luvuin.

Kerho 07 – Ilves-Kissat maanantaina Keskuskentällä klo 18.30.

Kerho loisti edellisessä kotiottelussa TPV:tä vastaan.

Tuomas Karjanlahti tekee paluun Keskuskentälle

Ilves-Kissojen maalinsuun vartijana on seinäjokelaisille varsin tuttu mies, sillä Tuomas Karjanlahti toimii tuossa virassa. Karjanlahti on SJK:n ja TP-Seinäjoen kasvatti, joka lähti opiskelujen perässä Tampereelle ja löysi uuden kodin Ilves-Kissojen paidasta. Sitä ennen mies on pelannut koko uransa SJK:n paidassa.

Kerho on kohdannut Ilves-Kissat jo kahdesti tällä kaudella ja molemmilla kerroilla ottelut pelattiin Tampereella. Siten joukkueen vierailu Seinäjoelle on vasta ensimmäinen.

Molemmissa kohtaamisissa Kerho on myös napannut täyden pistesaaliin ja onnistunut iskemään kolme maalia. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi 2-3 Pyynikin kentällä ja jälkimmäinen 0-3 Tammelassa.

Huomiseen otteluun Ilves-Kissat joutuu ilman Juha Veijosta, jonka korttitili täyttyi viime ottelussa.

Joukkueen paras maalintekijä on Ville Puustinen, joka on iskenyt jo seitsemän maalia ja Timor Inapshba on säestänyt häntä kuudella täysosumalla.

Tuomas Karjanlahti siirtyi Tampereelle viime kauden päätteeksi.

Pelikieltoja ja loukkaantumisia

Kerho joutuu maanantaiseen otteluun ilman kokenutta Aki Sipilää, jonka korttitili täyttyi viime ottelussa Å;IFK:ta vastaan. Teemu Penninkangas on edelleen loukkaantumisen takia sivussa ja myös Samppa Bouroussi kärsii pikkuvaivoista.

Näin Kerho joutuu hieman muuttamaan kokoonpanoaan edellisistä otteluista ja mukaan nostetaan lisää pelaajia omista nuorista.

Nuorissa onkin ollut Kerhon voima tällä kaudella ja varsinkin kolmikko Elias Ahde, Jesse Sarajärvi ja Tuomas Lähdesmäki ovat nousseet parrasvaloihin. Elias Ahde on iskenyt jo kahdeksan maalia Kakkosessa ja Tuomas Lähdesmäki loistaa Veikkauspörssissa joukkueen piikkipaikalla. Jesse Sarajärvi rakentelee hyökkäyksiä laidalta ja on hänkin onnistunut maalinteossa jo neljä kertaa. Koko kolmikko on vielä A-junnuikäinen, mutta pääosin pelejä miehet pelaavat kuitenkin vain Kakkosessa.

Puolustaja Kalle Taimi lainattiin kuukaudeksi Ykkösen Jippoon peliaikaa ylempää hakemaan ja todennäköisesti miestä tuuraa huomennakin edustuksesta kokonut liigapelaaja Matti Lähitie.

Tervetuloa kannustamaan Kerhoa takaisin voittojen tielle Keskuskentälle!

Liput:
8 (normaali)
5 (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)
Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit.
SJK kausikortit käyvät normaalisti myös kaikkiin Kerho 07:n kotiotteluihin.