123 456 7890

SJK:n kannattajat ovat seuran tärkein tukija. Tästä syystä haluamme palkita kausikorttilaiset pienellä lisäjännityksellä – ja jos olet onnekas – palkinnoilla!

Kaudella 2024 jokainen kausikorttilainen on automaattisesti mukana kuukausittaisessa kausikorttilaisille suunnatussa arvonnassa, jossa kausikortin ostajien kesken arvotaan huippupalkintoja. Arvonnat suoritetaan jokaisen kuun ensimmäisenä maanantaina.

Osallistuaksesi arvontaan, riittää että olet kausikortin omistaja ennen arvontapäivämäärää. Osta kausikorttisi siis viimeistään sunnuntaina, ja olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Kausikortin voit ostaa Ticketmasterilta.


Maaliskuun Megamaanantain palkintona on:

Kahvitteluhetki voittajan valitseman pelaajan kanssa

Kuka on lempipelaajasi? Ehkä lapsellasi tai puolisollasi on suosikkipelaaja? Valitsemasi pelaaja voi istahtaa hetkeksi kahvin äärelle juttelemaan tulevasta kaudesta ja jalkapallosta, tai mistä ikinä haluat!

Ilmaiset makkarat jokaisessa Veikkausliigan runkosarjan ottelussa

Pelissä perinteinen välipala on makkara! Maaliskuun arvonnan voittaja saa ilmaiset makkarat jokaisessa Veikkausliigan runkosarjan kotipelissä.

Ruutu-tunnukset 12 kuukaudeksi

Ruudusta näet kaikki SJK:n Veikkausliigan ottelut, sekä SJK Akatemian Ykkösliigan ottelut. Mikäli et pääse vierasotteluun tai olet kotipelin aikaan kesälomareissussa, avaa laitteeseesi Ruutu ja nauti pelistä vaikkapa riippumatossa


Aiempien arvontojen palkinnot näet alta:

Helmikuu: Ruutu-tunnukset vuodeksi, SJK-pipo ja uusi SJK-huivi, viikon lounaat OmaSp Stadionilla