123 456 7890

SJK saa lisää hyökkäysvoimaa keskikentälle, kun Keaton Isaksson allekirjoitti vuoden sopimuksen SJK:n kanssa.

Sipoosta kotoisin oleva 25-vuotias Isaksson, siirtyy Seinäjoelle IFK Mariehamnin riveistä, missä hän pelasi kaudesta 2018 lähtien isossa roolissa. Kahdessa kaudessa pelejä tuli siellä kokoon 46 ja niissä syntyi 7 maalia. Pelipaikka on keskikentän keskustassa box-to-box -pelaajana tai hyökkäävässä roolissa kärjen alapuolella. Myös oikean laiturin tontti on hänelle tuttu. Suomessa hän on pelannut Veikkausliigaa myös PS Kemissä ja HIFK:ssä sekä yhden kauden Ruotsin 1. divisioonassa IFK Luleå:n paidassa.

Tosi hyvät fiilikset on tulla tänne. Mielestäni SJK on yksi suurista seuroista Suomessa. Ja kun vielä kuulin, että SJK ja Honkavaara on kiinnostunut saamaan minut tänne, niin heti kasvoi itselläkin kiinnostus. Eli kuulostaa todella hyvältä suunnitelmalta tulla tänne ja nyt kun asiat ovat edenneet hyvällä mallilla, niin olen kyllä tosi iloinen että tämä toteutui, kertoo Keaton Isaksson. Lisää hänen kommentteja ja tarkempi esittely SJK:n nettisivuilla tässä linkissä.

Olemme tyytyväisiä siihen miten joukkue alkaa nyt rakentua ja pääsemme aloittamaan harjoituskauden vahvalta pohjalta. Isaksson tulee olemaan meille tärkeä pelaaja tulevalla kaudella ja uskomme, että hänessä on iso potentiaali kehittyä entisestään Honkavaaran valmennuksessa, sanoo SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman.

Isaksson on siis tuttu entuudestaan SJK:n päävalmentaja Honkavaaralle, joka valmensi häntä HIFK:ssä sekä antoi hänelle Veikkausliigadebyytin kaudella 2015.

Valmensin Keatonia lyhyesti Helsingin IFK:ssa. Hän jäi vielä silloin pieneen rooliin, mutta huomasin hänen halunsa mennä eteenpäin. Hän oli jo silloin nopea ja taitava, mutta vielä vähän kokematon, kertoo Jani Honkavaara.

Sen jälkeen hän on ottanut isoja askelia tekemällä kovasti töitä ja hänessä on vieläkin potentiaalia. Ennen kaikkea hänessä tekee vaikutuksen jatkuva kehittymisen halu. Hän on hyvin kokonaisvaltainen pelaaja, jolla on hyvä pelikäsitys ja ominaisuudet jo nyt hyvällä tasolla, Honkavaara jatkaa.

Kausikortit kaudelle 2020 myynnissä lippu.fi -verkkokaupassa ja myyntipisteissä sekä SJK Shopissa.