123 456 7890


SJK pelaa toistaiseksi viimeisen kotiottelunsa ennen Veikkausliigan alkua, kun se kohtaa Liigacupissa tiistaina Tampereen Ilveksen. Ottelu pelataan Wallsport Areenalla ja se alkaa klo 17.00.

Liigacupin lohko B:ssä SJK on parhaillaan kärjessä tappiottomana joukkueena ja uudistetussa Liigacupissa lohkon kärkipaikka tarkoittaisi suoraan finaaliin pääsyä. Kahden lohkon voittajat kohtaavat finaalissa, eikä välieriä tai jatko-otteluta pelata lohkovaiheen jälkeen.

Ilves on uudistunut joukkue, uuden valmentajan alaisuudessa, joka on parantanut peli kerrallaan. He pelaavat monipuolista jalkapalloa. Meidän keskittyminen on kuitenkin omassa tekemisessämme ja meidän tavoite on voittaa Liigacup, sanoo SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

Ilveksen riveissä pelaa SJK:lle kaksi hyvää tuttua, sillä joukkueeseen liittyi talven aikana entinen SJK-puolustaja Felipe Aspegren ja SJK:n kapteenistoon vielä viime kaudella kuulunut keskikenttäpelaaja Marco Matrone.

Onhan tämä minulle erityinen ottelu kaikinpuolin. On mielenkiintoista ja hienoa palata näin nopeasti Seinäjoelle. On myönnettävä, että ottelu herättää huomattavasti suurempia tunteita kuin keskiverto Liigacup-ottelu, kommentoi Marco Matrone.

Talven pelejä on hyvin vaikea ennustaa. SJK on meille hyvä mittari, jota lähdemme tosissaan haastamaan, Matrone pohtii.

SJK vs. Ilves tiistaina klo 17.00 Wallsport Areenalla.

Kauden 2016 kausikorteilla on peliin ilmainen sisäänpääsy. Kausikortit myynnissä verkkokaupassa, SJK-Shopissa.

Liput ilman kausikorttia:
– Pääsylippu ennakkoon 8� / hlö ja ovelta 9�.
– Opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät, eläkeläiset sekä 6-16 vuotiaat lapset; pääsylippu ennakkoon 3� / hlö ja ovelta 4�.
– Lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit veloituksetta.

Ennakkoliput myynnissä vain nettikaupassa SJK-Shopissa.

Portit ja lipunmyynti aukeaa klo 16.00. Wallsport Areenan kahvio palvelee asiakkaita normaalisti ja alakerran golfsimulaattorin tiloihin avattava pub palvelee janoisia. Paikalle tulevat Ilves-kannattajat sijoitetaan kuntosalin puoleiseen kulmaan.

Tervetuloa!

SJK on ollut voittamaton Wallsportissa.

Jarkko Wissin Ilves

Tampereen Ilves joutui viime kauden lopussa melkoisen kohun kohteeksi, kun joukkuetta valmentanut Keith Armstrong sai lähteä valmentajan paikalta. Seinäjoellakin pitkään valmentanut ja SJK:n urheilutoimenjohtajana toiminut Armstrong, oli televisiossa kommentoimassa Englannin Valioliigan ottelua pelipäivänä ja tätä ei seurajohto sulattanut. Asiaa puidaan tällä hetkelläkin oikeusasteissa ja ihan selkeää kuvaa ei ulkopuolisilla tapahtumien kulusta ole.

Niin tai näin, Ilves on nykyään täysin uudessa komennossa ja päävalmentajan pestiä kantaa entinen maajoukkueen keskikenttäpelaaja Jarkko Wiss. Wissillä on apunaan kaksi kokenutta entistä pelaajaa, kun toisena valmentajana toimii Toni Kallio ja maalivahtivalmennuksen hoitaa Mikko Kaven.

Jarkko Wiss kirjoitti kolmen vuoden sopimuksen ja samalla lopetti työnsä Suomen poikamaajoukkueiden valmentajana. Nyt Ilveksen joukkueessa on tehty nuorennusleikkausta. Viime kauden pelaajista ainakin Olli Vakkala ja Antti Ojanperä lopettivat uransa ja tilalle on hankittu nuoria pelaajia, kuten hyökkääjä Mikael Soisalo HJK:sta ja Tuure Siira AC Oulusta.

Kokemusta joukkueeseen hankittiin SJK:sta, kun viime kaudella Kerhon kapteenistoon kuulunut Marco Matrone liittyi joukkueeseen.

Tuntuu että olen sopeutunut Ilvekseen todella hyvin näinkin lyhyessä ajassa. Olemme myös joukkueena parantaneet peli peliltä. Täytyy kuitenkin muistaa että meillä on paljon uusia pelaajia ja uusi valmentaja, eli uskon meidän pelin kehittyvän edelleen, arvioi Marco Matrone.

Talven Liigacupissa Ilves ei ole voittanut vielä yhtään ottelua, mutta se pelasi maalittoman tasapelin kotikentällään viime kauden hopeamitalistia Rovaniemen Palloseuraa vastaan. Ottelu pelattiin viime viikon keskiviikkona ja siten Ilves pääsee nyt tiistain otteluun lähes viikon huilanneena. Viime ottelusta Ilvekseltä puuttui keskikenttäpelaaja Eero Korte ja hyökkääjä Jonne Hjelm.

Marco Matrone edusti aiemmin SJK:ta, mutta viime kausi meni loukkaantumisen johdosta pilalle.

Viimeinen mahdollisuus nähdä SJK kotikentällä

Tiistain ottelu on toistaiseksi viimeinen kotiottelu tänä talvena SJK:lle. Jos Suomen Cupin arvonnoissa ei tule kotiotteluita ennen Veikkausliigakauden alkua, ei Kerhoa näe kotikentällään ennen huhtikuun 14. päivää, jolloin IFK Mariehamn tulee SJK:n vieraaksi. SJK pelaa kyllä vielä ainakin neljä harjoitusottelua tänä talvena, mutta kaikki nuo pelataan Seinäjoen ulkopuolella. Kolme otteluista pelataan ulkomailla. Siksi kannattaakin tulla tiistaina paikanpäälle ja katsomaan, mikä on SJK:n talven pelikunto.

SJK:n pelaajista puuttuu loukkaantumisesta toipuvat Aleksis Lehtonen, Richie Dorman ja Henri Aalto. Lisäksi vielä epävarmoja mukanaolijoita ovat Wayne Brown ja Toni Lehtinen.

Johannes Laaksonen, Youness Rahimi ja Teemu Penninkangas ovat toipuneet flunssasta täyteen pelikuntoon ja kolmikko on näillä näkymin mukana tiistaina.

Jo SJK:n aiemmissa otteluissa testipelaajana olleet, puolustaja El-Hadji Gana Kane ja keskikenttäpelaaja Matej Hradecky, jatkavat mukana edelleen.

SJK ei ole hävinnyt Liigacupissa otteluakaan ja pelejä on alkulohkossa jäljellä tiitstain ottelu mukaan lukien kaksi. Alkulohkon viimeinen ottelu pelataan lauantaina 27.2. Oulussa, Heinäpään hallissa ja isäntänä ottelussa toimii Rovaniemen Palloseura.

Suomen U21-maajoukkueen Matej Hradecky jatkaa näyttöjen antamista.