123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho pelaa seurahistoriansa ensimmäistä kertaa mukana Liigacupissa, kun pallo potkaistaan peliin Pietarsaaren Jaroa vastaan Seinäjoen Wallsport Areenalla, keskiviikkona 5. helmikuuta klo 19.00.

Neljässä kolmen joukkueen lohkossa pelattavan alkusarjan mielenkiintoisin lohko onkin kenties juuri tämä D-lohko, sillä siinä pelaa kaikki kolme Pohjanmaan paikalliskilpailijaa, SJK, VPS ja FF Jaro.

Alkulohkon jälkeen kaksi parasta jatkaa pudotuspeleihin muiden lohkojen joukkueita vastaan ja viimeiseksi jäänyt aloittaa Suomen Cupin ottelut.

Koko Liigacupin voittajaa odottaa muhkea rahapalkinto, sekä Sami Hyypiän nimeä kantava Mestaruuslautanen.

Joukkueet pelaavat alkulohkoissa toisiaan vastaan kaikki kerran kotona ja kerran vieraissa, joten SJK vierailee myös Vaasassa ja Pietarsaaressa tämän kevättalven aikana. Vierasotteluihin järjestetään myös bussikuljetus SJK Kannattajien toimesta.

Hienoa päästä taas askel lähemmäksi todellisia otteluita. Nämä ovat varmasti mielenkiintoisia otteluita niin yleisölle ja kannattajille, kuin pelaajillekin. Ottelut auttavat meitä myös valmistautumisessa enemmän kuin tavalliset harjoitusottelut, sillä nyt pelataan pisteistä ja kilpailun voitosta, kommentoi SJK päävalmentaja Simo Valakari Liigacupia.

Myös Valakarin kollegat naapuriseuroissa odottavat pelejä.

Mahtavaa saada jo tässä vaiheessa säpinää tänne Pohjanmaalle. Odotan pelejä suurella innolla, VPS:n päävalmentaja Olli Huttunen hehkutti aiemmin Ilkka-lehden haastattelussa.

Ne ovat normaalia isompia pelejä. Toivottavasti näemme sen myös kentällä, Jaron päävalmentaja Alexei Eremenko jatkoi samassa Ilkan Liigacupin ennakojutussa.

SJK ja VPS kohtasivat viime talvena IV KOMIA-turnauksessa SJK:n Justin Moose ja Jyri Hietaharju sekä VPS:n kapteeni Sebastian Strandvall ja taustalla maalivahti Henri Sillanpää.

Liigacupin alkulohkon otteluohjelma:

Ke 05.02. klo 19.00 SJK – FF Jaro, Wallsport Areena
La 08.02. klo 14.30 SJK – VPS, Wallsport Areena
La 22.02. klo 14.00 VPS – SJK, Fenniahalli, Vaasa
La 01.03. klo 15.15 FF Jaro – SJK, Tellushalli, Pietarsaari

Ottelulippu Liigacupin otteluun maksaa 12 euroa.
Lapset alle 16 vuotta, opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 6 euroa. Sotaveteraanit ja alle 8 vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi. Myös kauden 2014 SJK Kausikorteilla ja Voittajakerhon korteilla pääsee kaikkiin Liigacupin kotiotteluihin ilmaiseksi.

Ennakkoliput peleihin myynnissä Wallsport Areenalla. Myös kausikorttilaiset voivat käydä korttia vastaan vaihtamassa itselleen ilmaisen ennakkolipun.
Kannattaakin hakea ennakkolippu, jotta varmistat sisäänpääsysi otteluihin. Myöskään vieraskannattajille ei varata kiintiöitä Liigacupissa erikseen.

Lisäksi media-alan erikoisfirma Great Play lähettää kaikki SJK:n kotiottelut suorina TV-tason internet lähetyksinä, kolmella kameralla kuvattuna sekä selostettuna. Ottelut ovat katsottavissa heidän Streaming-palvelunsa kautta suorana vaikka ympäri maailman ja vain 7 euron hinnalla / ottelu. Lisätietoa saat heidän nettisivuiltaan www.greatplay.fi


Viime vuoden SJK – VPS ottelu Wallsport Areenassa myytiin loppuun ja tupa oli todellakin täynnä.