123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho jatkaa Liigacupin alkulohkon otteluita jo tänä lauantaina, kun se isännöi Pietarsaaren FF Jaroa Pohjanmaan derbyssä. Ottelu alkaa kello 14.15.

Viime keskiviikkona SJK isännöi Liigacupissa Seinäjoella VPS:ää ja voitti täyden hallin edessä naapuriseuran 1-0 luvuin. Voittamalla Jaro lauantaina, ottaisi SJK jo vahvan kiinnityksen Liigacupin jatkopaikkaan, sillä silloin kahdesta jäljellä olevasta vierasottelusta riittäisi periaatteessa yksikin piste pääsyyn kahden parhaan joukkoon.

SJK leirissä odotetaan jälleen kovaa peliä kotihallissa.

Toinen peli viikkoon. Tarkoituksella otettu nämä tällä tavalla lähekkäin, sillä tiedetään että myös Veikkausliigassa tullaan pelaamaan paljon pelejä samaan tapaan. Selvittiin VPS pelistä ilman kolhuja ja muutama pelaaja tekee myös paluun riviin, kertoo SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

Nyt tulee hieman erilainen vastustaja Jaro. Vaikka heillä joukkue on vielä tietyllä tavalla rakennusvaiheessa, on heillä kuitenkin selkeä oma pelitapa, jota he pyrkivät noudattamaan. Meidän pelissä taas otetaan jälleen askel eteenpäin ja pelijärjestelmään meillä on eri variaatioita mitä voidaan tehdä, joten saatetaan hieman muuttaa Vepsu pelistä jotain, arvioi Valakari.

Palvelut ja ovet aukeavat lauantaina Wallsportilla klo 13.00 ja SJK – FF Jaro potkaistaan käyntiin klo 14.15. Myös yläkerran pubi palvelee janoisia asiakkaita.

Liput ovelta 10 euroa, alennusryhmäläisille puoleen hintaan ja kausikorteilla ilmaiseksi. Ennakkoliput ovat halvemmat ja niillä varmistat pääsysi otteluun jo etukäteen. Ennakkoliput matsiin myynnissä SJK:n verkkokaupassa. Lisäksi SPV:n ja JymyJussien kauden 2015 kausikorteilla saa etua lippua ostaessa.

Paikalle otteluihin odotetaan jälleen täyttä tupaa, joten kannattaa hommata liput ajoissa. Ovellekin lippuja jätetään myyntiin.

Tervetuloa!

FF Jaro rakentaa maltilla

Viime kaudella kuudenneksi Veikkausliigassa yltänyt Pietarsaaren Jaro jatkaa Alexei Eremenkon valmennuksessa. Eremenko onkin luonut Jarolle oman pelitavan, johon palaset etsitään sopivuuden mukaan. Viime kauden jälkeen keskikentän keskustan tärkein palanen, eli Hendrik Helmke lähti muille maille ja samoin teki Fredrik Svanbäck.

Keskikenttää onkin rakennettu nyt uusiksi, kun Jani Virtanen liittyi RoPS:sta joukkueeseen. Virtanen antoi Eremenkolle vahvat näytöt perinteisessä Tammiturnauksessa Tellushallissa. Kymppipaikan peluri on pelote myös erikoistilanteissa. Samoin puolustusta vahvistettiin, kun samaisessa turnauksessa näytillä ollut Jamar Dixon pääsi sopimukseen Jaron kanssa.

Suurin ilonaihe viime kaudella oli kaupungin oman pojan, Jonas Emetin maalikuninkuus. Maalikuninkuus oli samalla koko seuran ja kaupungin historian ensimmäinen. Emet myös jatkaa seurassa tulevalla kaudella. Joukkuetta rakennetaan edelleen ja mukaan on nostettu omista junioreista lupaavia pelaajia. Yksi mielenkiintoisimpia nimiä on tietenkin Eremenkojen klaanin nuorin tulokas Sergei Eremenko, joka teki jo viime kaudella debyytin Veikkausliigassakin.

Jaro on ehtinyt tänä talvena pelata viisi harjoitusottelua ja voittanut näistä kolme ensimmäistä puhtaalla pelilllä ja neljännessäkin ottelussa FC Kiisto kaatui 2-1 lukemin. Ainoastaan viime viikonloppuna kohdattu VPS osoittautui 1-0 maalein paremmaksi, mutta tuossakin ottelussa Jaro oli hallitsevampi osapuoli. Vierailu Seinäjoelle on kuitenkin Jarolle ensimmäinen vierasottelu tänä talvena ja omassa kotihallissaan Jaro on aina ollut vahva. Harjoitusotteluiden tehokkain pelaaja on ollut brassikärki Denis, joka on osunut viidessä ottelussa neljä kertaa.

Jaron pelaajista Jonas Emet on vielä loukkaantuneena ja pelaaminen lauantaina on epävarmaa. Testipelaajana viime ottelussa ollut Matias Ojala jatkanee näyttöjen antamista SJK:ta vastaan.

Helmke vääntämässä Johannes Laaksosen kanssa viime kesänä Keskuskentällä.

SJK:lla joukkue ehjänä

Keskiviikon ottelusta sivussa olleet Wayne Brown ja Teemu Penninkangas tekee paluun kokoonpanoon lauantaina. Myös testipelaaja Bahrudin Atajic jatkaa mukana. Sivuun puolestaan jää Jussi Vasara, jolla on jo aiemmin sovittuja henkilökohtaisia menoja samalle päivälle. Vain puolustaja Zeljko Savic on loukkaantumisen johdosta sivussa.

Tilanne antaakin päävalmentaja Simo Valakarille erinomaisen mahdollisuuden kokeilla erilaisia juttuja ja hioa joukkueen pelitaktiikkoja erilaisiin ryhmityksiin.

FF Jaro on ollut aina vaikea vastus ja pelit ovat olleet tiukkoja. Viime talvena joukkueet kohtasivat Liigacupissa kahdesti ja molemmilla kerroilla päädyttiin pistejakoon 1-1 tuloksella. Veikkausliigassa kohdattiin kolmesti ja kaikki päättyivät 1-0 tulokseen. Näistä Jaro voitti yhden ja SJK kaksi.

SJK on pelannut talven aikana kuusi harjoitusottelua ja voittanut näistä neljä. Kahdesti on päädytty tasapeliin. Maaleja on syntynyt yhteensä 8 ja maalipyssynä on toiminut Akseli Pelvas, joka on osunut yhteensä kolme kertaa. Kaksi maalia on onnistunut tekemään Wayne Brown.

Akseli Pelvas on ollut talvikaudella SJK:n tehokkain viimeistelijä.

Ottelun liput

Ennakkoliput matsiin myynnissä SJK:n verkkokaupassa.
– Pääsylippu ennakkoon 9� / hlö.
– Opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät, eläkeläiset ja lapset 6-16 vuotta – pääsylippu ennakkoon 4� / hlö.
– SJK 2015 Kausikorteilla ja Voittajakerho kortilla Liigacup SJK – VPS otteluun pääsee veloituksetta.
– Lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit veloituksetta
– SPV:n ja JymyJussien 2015 kausikorteilla saa normaalit otteluliput 8 euron hintaan, alennusryhmäläisille hinta on 4 euroa. Samat tarjoukset ovat voimassa myös SJK Kannattajakorttilaisille, joilla ei ole kortissaan kausikorttia.

HUOM: Emme toimita pääsylippuja postitse, joten tulosta pääsylippu tai tallenna se puhelimeen.

Jaro kaatui Keskuskentällä elokuussa 1-0 luvuin.