123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki.

SJK ja FC Lahti kohtaavat Veikkausliigan ottelussa lauantaina 7.5. klo 15:00 OmaSp Stadionin uusitulla nurmella. Ottelun liput myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa. Koska sunnuntaina juhlitaan äitienpäivää, SJK tarjoaa SJK – FC Lahti otteluun kaikille äideille ilmaisen sisäänpääsyn, kun tulet paikalle lapsesi tai lastesi kanssa, ikään katsomatta. Tässä pelissä starttaa myös taas Lontoonbussi Vekselin ja OmaSp Stadionin välillä sekä tapahtuma-areenalle avataan lisää ruoka- ja juomapisteitä. Lue lisää lipuista ja järjestelyistä tämän ennakon loppuosasta.

OmaSp Stadionin nurmi on nyt uusittu, ja pitkä vieraspeliputki saadaan päätökseen. Lauantain ottelussa SJK tarvitseekin kotiyleisönsä tukea, jotta se onnistuu katkaisemaan vieraspelien tappiokierteen. Kotikentällä peli on sujunut, vaikkakin kahdesta pelatusta kotipelistä HJK osoittautui yhden kimmokemaalin verran paremmaksi. Kotiavauksessa tuli toistaiseksi kauden ainoa voitto, mutta pelejä on takana kuitenkin vasta viisi. Kotikentällä niistä on pelattu vain kaksi ensimmäistä. Seuraavaa voittoa lähdetään hakemaan nyt lauantaina, kun FC Lahti saapuu vieraaksi.

Lauantain ottelu tarjoaa meille paikan antaa vastareaktio edellisiin otteluihimme. Hoitaa hommat taas kentällä oikein, sekä näyttää luonnetta yksilöinä ja joukkueena. Tehdä hommat kuten parhaiten osaamme, toteaa SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez .

On myös hienoa nähdä kaikki meidän fanimme, sillä emme ole hetkeen pelanneet kotona. Haluamme näyttää heille meidän nälkäämme sekä haluamme tehdä asiat oikein. Haluamme voittaa ja ottaa pisteitä heille. Samalla tarvitsemme heitä tueksemme ja antamaan meille ekstravoimaa. He luovat stadionille hienon tunnelman ja se auttaa meitä työssämme tekemään sen mitä meidän pitää, Gómez jatkaa.

SJK menetti ainakin lähiviikoiksi Ilves-pelissä laitapuolustaja Pablo Andraden loukkaantumisen vuoksi ja keskuspuolustaja Cristhian Valencia on edelleen pelikiellossa. Paluun kentille teki viime ottelussa kuitenkin Jake Jervis, joka tuli vaihdosta sisään Tampereella.

Lisäanalyysia SJK:n tilanteesta ja tulevasta ottelusta SJK:n ennakkostudiossa, missä juontaja Arttu Seppälä sekä asiantuntijat Mika Ojala ja Tero Mäntylä keskustelevat tulevasta ottelusta. Video katsottavissa SJK:n Facebookissa, YouTubessa ja Instagramissa.

Diego Rojas on ollut jo useampaan kertaan Ottelun Vakuuttavin SJK-pelaaja.

 

FC Lahti on aloittanut kauden SJK:n tapaan yhdellä voitolla, ja se tuli samasta Helsingin IFK:n joukkueesta. Lahtelaisilla on kuitenkin myös yksi tasapeli tilillään, ja siksi se on sarjataulukossa juuri SJK:n yläpuolella. Tässä vaiheessa kautta, kun pelejä on pelattu vielä vähän, ei juuri taulukolla ole suurta merkitystä. Yhdellä voitolla voi nousta monta pykälää erojen ollessa mitättömiä. Ilir Zenelin valmentama FC Lahti valmistautui lauantain otteluun kohtaamalla Suomen cupissa tiistaina oman reservijoukkueensa, Kakkosessa pelaavan ja Tommi Kautosen valmentaman Lahden Reippaan. Ottelu päättyi FC Lahden 5-0 voittoon. Viime kaudella FC Lahti voitti SJK:n kotonaan 2-1, SJK:n ensin johdettua ottelua Lahden stadionilla. OmaSp Stadionilla SJK voitti selvin 4-1 luvuin.

SJK:n pitää olla nyt tarkkana FC Lahden hyökkäyskaluston kanssa, sillä joukkueella on heittää kärkeen Mac Kandjin, Altin Zeqirin ja Chinedinu Geoffreyn lisäksi Djurgårdenista lainasopimuksella paluun Suomen sarjoihin tehnyt Albion Ademi. Albanian maajoukkuetta edustava, mutta Suomen passin omaava Ademi oli kaudella 2020 Veikkausliigassa huippuvireessä, kun hän iski IFK Mariehamnin paidassa 14 osumaa. Sen jälkeen siirto Ruotsin pääsarjan Djurgårdeniin, missä peliaika ja maalit jäivät vähemmälle. Itseasiassa Ademi ei viime kaudella pelaamissaan 13:sta ottelussa tehnyt maaliakaan. Tempperamenttinen pelaaja ei ole onnistunut toistaiseksi vielä myöskään FC Lahden paidassa, mutta SJK:n puolustus saa taatusti olla hänen kanssaan hereillä.

FC Lahden puolustuksesta löytyy entinen SJK-kasvatti, Alavudelta lähtöisin oleva Teemu Penninkangas, joka oli voittamassa SJK:n kanssa käytännössä kaiken mahdollisen, ennen lähtöä maailmalle. Nyt 29-vuotias ja isokokoinen Penninkangas pääsee painimaan OmaSp Stadionilla SJK:n isokoisten hyökkääjien kanssa puolustuksessa. FC Lahden keskikentältä löytyy toinen SJK:ssa varsin suosittu pelaaja Matti Klinga. 27-vuotias Klinga palasi kasvattajaseuraansa, pelattuaan ensin SJK:ssa kaudet 2016-2018. FC Lahdessa Klinga on noussut myös joukkueen kapteenistoon. Molemmat entiset SJK-pelaajat saavat varmasti tuttuun tapaan Seinäjoella hyvän vastaanoton.

Veikkausliigan ottelu, SJK – FC Lahti lauantaina 7.5. klo 15:00 OmaSp Stadionilla. Ottelu näkyy suorana Ruutu-palvelusta ja liput myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Storessa. SJK – FC Lahti ottelun lipulla saa ensi viikolla lounaan alennettuun hintaan Torikeskuksen Wenla lounaskahvilassa, joten kannattaa säästää ottelulippu.

Ensi viikolla SJK matkustaa Vaasaan Pohjanmaan derbyyn. VPS – SJK potkaistaan Vaasassa käyntiin perjantaina 13.5. klo 18:00. Peliin lähtee Seinäjoelta bussikuljetukset ja kaikkiaan Elisa Stadionin Pohjoispäätyyn on varattuna 500 paikkaa SJK-väelle. Bussimatkan hinta, joka sisältää matkan lisäksi lipun peliin, maksaa 20 € ja matka varataan maksamalla matka Torikeskuksen SJK Storessa tai lauantain SJK – FC Lahti pelissä OmaSp Stadionin SJK Shopissa. Omilla kyydein peliin matkustavat voivat ostaa ennakkoliput SJK-päätyyn alennettuun hintaan, 10 €:lla vain tästä linkistä. Portilla ei ole enää lipunmyyntiä. Voit lukea lisää reissusta SJK:n nettisivujen uutisesta

Seuraava kotiottelu on lauantaina 21.5. ja tuolloin SJK kohtaa IFK Mariehamnin. Lauantai 21.5. on myös ensimmäinen Superlauantai-ottelutapahtuma, ja ensimmäisen teemana on 90-luvun eurodance. Tapahtuma kantaa nimeä 90’s Superlauantai ja lavalle nousee SJK – IFK Mariehamn ottelun jälkeen ruotsalainen Basic Element, suomalainen Movetron ja DJ PartaMatti, eli Matti Airaksinen. Voit lukea lisää tapahtumasta ja sen lipuista SJK:n sivuilta. SJK:n kausikortit ja kaikki ennakkoliput ovat myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä Torikeskuksen SJK Storessa. SJK Store palvelee arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15.

Vertti Hänninen ja Ville Tikkanen Veikkausliigakauden avausottelussa OmaSp Stadionilla.

 

Ottelutapahtuman järjestelyt ja lipunmyynti lauantaina

Veikkausliigan ottelu SJK – FC Lahti pelataan OmaSp Stadionilla lauantaina 7.5. klo 15:00. Tapahtuma-areena ja lipunmyyntikioski aukeaa klo 13:00. Lippuja saa Lippu.fi-palvelusta sähköisenä sekä ennakkoon. Ennakkolippuja myydään myös SJK Storessa Torikeskuksella.

Sunnuntaina 8.5. juhlitaan äitienpäivää ja sen kunniaksi SJK tarjoaa lauantaina 7.5. pelattavaan SJK – FC Lahti otteluun kaikille äideille ilmaisen sisäänpääsyn, kun tulet paikalle lapsesi tai lastesi kanssa, ikään katsomatta. Pääsylipun voit noutaa ennen peliä stadionin etupihan lipunmyyntikopilta. Huomioithan, että seurueestanne vain äideille on ilmainen sisäänpääsy. Äideille suunnatut pääsyliput käyvät mihin tahansa katsomonosaan, pois lukien pääkatsomon VIP-katsomo.

OmaSp Stadionin kaikki katsomot ovat käytössä, ja sisääntulo tapahtuu kolmesta eri portista. Katsomoiden välillä liikkuminen ei ole mahdollista, mutta katsomoiden alla voi liikkua vapaasti. Tapahtuma-areenalle pääsee myös kaikilla ottelulipuilla ja kausikorteilla. Itäpäädyn ja Eteläkatsomon kulmauksessa olevan vieraskannattajien alueen läpi ei ole kulkua, ja tarvittaessa sinne kulku tapahtuu omasta portista, katsomon osan takaa.

Jokaisessa katsomossa on tarjolla samat peruspalvelut, kioskit ja WC:t sekä osassa katsomoissa myös anniskelualueet. Jokainen katsomo on katettu, ja kaikille katsojalle löytyy katsomoista istumapaikka. Tämän lisäksi katsojat pääsevät käyttämään Carlsberg Sports Barin sisätiloja ja VIP-lippulaiset Atria Loungen VIP-ravintolaa kolmannessa kerroksessa. Anniskelu löytyy Pääkatsomon lisäksi Eteläkatsomon takaa sekä Pääkatsomon länsikulmauksesta. Kannattajapäädyn keskiosa, kannattajaryhmä Kloppien seisomakatsomo, on anniskelualuetta ja sen vieressä olevan katsomon kaksi alinta penkkiriviä. Katsomon takana ei ole anniskelua. Ennen ottelua ja ottelun tauolla, myös etupihan Tapahtuma-Areena palvelee janoisia tai nälkäisiä katsojia.

Tapahtuma-Areenan erillisessä kausikorttilaisille tarkoitetussa Kannattaja-loungessa on klo 14.00 tavattavissa SJK-pelaajia.

Junnupäädyn alta löytyy lapsille oma karkkikatu, pomppulinna sekä onnenpyörä, josta voi voittaa upeita SJK-palkintoja. Siellä on myös Meet & Greet -tapahtuma noin klo 14:15, missä on tavattavissa SJK-pelaajia.

Pyörätuoliasiakkaat pääsevät peliin OmaSp Stadionin etupihalla olevan lipunmyyntikioskin kautta. Ja sieltä heidät opastetaan turvallisesti Pääkatsomon hissiin ja katsomoon.

Ottelutapahtumassa noudatetaan Palloliiton antamia määräyksiä ja ohjeita ottelutapahtuman järjestämisestä, joista saa lisätietoa tästä linkistä. Kaikenlainen syrjivä tai rasistinen huutelu on ehdottomasti kielletty, ja ottelutapahtumassa häiritsevästi käyttäytyvä katsoja voidaan poistaa alueelta.

OmaSp Stadionin Tapahtuma-areenalta löytyy useita juoma- ja ruokapisteitä. Siellä on myös pelaajatapaaminen ennen ottelua.

 

Tapahtuman aikataulu

* 13:00 Lipunmyyntikoju ja portit Tapahtuma-Areenalle auki. Myös Carlsberg Sports Bar aukeaa. Tapahtuma-Areenalla on happy hour hinnat klo 13-14.
* 13:30 SJK Shop ja VIP-tilat aukeaa. DJ aloittaa ja Tapahtuma-Areenalla on Happy Hour hinnat klo 14:00 asti
* 14:00 katsomot ja niiden palvelut aukeavat. Kannattajien katsomon anniskelualueella happy hour hinnat pelin alkuun asti.
* 14:00 – 14:30 Pelaajatapaamiset ja -haastattelut Tapahtuma-Areenan Kausikorttilaisten loungessa, junnupäädyssä ja Atria Loungessa.
* 14:55 Joukkueet kentälle.
* 15:00 Veikkausliigan ottelu SJK – FC Lahti puhalletaan käyntiin
* 17:00 Carlsberg Sport Barissa jälkipelit, arvontaa ja pelaajahaastatteluja

 

Ottelun lipunmyynti ja -hinnat

Lippuja myydään ennakkoon Lippu.fi-kanavissa sekä Torikeskuksessa sijaitsevassa SJK Storessa. Myös kausikortit myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Storessa. SJK Store on auki arkisin klo 9-16 ja lauantaina 10-15.

Lippuja myydään myös OmaSp Stadionin pihassa olevasta lipunmyyntikioskista pelipäivänä. Lipunmyyntikioski aukeaa klo 13:00.

Portilta tai SJK Storesta ostetuista normaalihintaisista lipuista Pää- tai Eteläkatsomoon, saa S-Etukortilla -2 € alennuksen.

Pääkatsomossa on muutama pyörätuolipaikka ja pyörätuoliasiakkaat pääsevät peliin OmaSp Stadionin etupihalla olevan lipunmyyntikojun kautta.

Sunnuntain äitienpäivän kunniaksi, SJK tarjoaa otteluun kaikille äideille ilmaisen sisäänpääsyn, kun äiti tulee paikalle lapsen tai lasten kanssa, ikään katsomatta. Pääsylipun voi noutaa ennen peliä stadionin etupihan lipunmyyntikopilta. Seurueesta vain äideillä on ilmainen sisäänpääsy. Äideille suunnatut pääsyliput käyvät mihin tahansa katsomonosaan, pois lukien pääkatsomon VIP-katsomo.

 

Pääkatsomo
Portiltta tai SJK Storesta:
Aikuinen 35 €
Alennusryhmät 30 €

Ennakkoon Lippu.fi:
Aikuinen 30 €
Alennusryhmät 25 €

Kultalippu 50 € (sisältää ruokailun ja 2 juomalippua Carlsberg Sports Barissa)
VIP-lippu 112,40€ (sisältää ruokailun ja 2 juomaa Atria Loungessa)

Eteläkatsomo
Portilta tai SJK Storesta:
Aikuinen 25 €
Alennusryhmät 20 €

Ennakkoon Lippu.fi:
Aikuinen 20 €
Alennusryhmät 15 €

Kannattajapääty
Portilta tai SJK Storesta: 20 €
Ennakkoon Lippu.fi: 15 €

Itäpääty
Portilta tai SJK Storesta: 20 €
Ennakkoon Lippu.fi: 15 €

 

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi vanhemman / huoltajan seurassa, lippu kirjataan portilla järjestysvalvojan toimesta. Alennusryhmät: Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt ja lapset 7-17 vuotta.

Normaalihintaisista Pää- ja Eteläkatsomon lipuista 2 € alennus S-etukortilla SJK Storesta tai lipunmyyntikojusta (alennus ei koske Kannattaja- tai Itäpäädyn lippuja eikä verkkolippuja).

Lipunmyyntiin liittyvissä ongelmatapauksissa palvelee Lippu.fi myyntipalvelu.
Erilaiset kulttuurisetelit tai vastaavat, käyvät maksuvälineenä ainoastaan SJK Storessa tai porttilipunmyynnissä.

Lipunmyyntikioski ja tapahtuma-areena aukeaa OmaSp Stadionillla lauantaina klo 13:00.

 

Pysäköinti ja pyöräparkki

OmaSp Stadionin piha-alueille ei ole pysäköintiä. Stadionin etupiha on suljettu kokonaan autoilta ja polkupyöriltä. Pysäköintitila on rajattua ja sitä löytyy Wallsport Areenan ja Jääurheilukeskuksen pihasta sekä Alaseinäjoenkadun varressa olevasta lisäparkkipaikasta. Polkupyöräparkki on Wallsport Areenan pyörätelineillä.

Stadionbussit

Stadionbussit kulkevat jokaiseen SJK:n kotipeliin myös kauden 2022 aikana. Reitit kulkevat Seinäjoen asuntoalueilta OmaSp Stadionille ja pelin jälkeen keskustan kautta takaisin. Reittejä on kaksi, Musta- ja Kultainen-linja. Löydät reitit ja pysäkit aikatauluineen Komia-liikenteen nettisivuilta. Stadionbussin kertamaksu on 5€ / suunta.

Lisäksi tästä ottelusta alkaen, SJK:n kotipeleihin kulkee myös kaksikerroksinen, aito Lontoon bussi. Lontoon bussi on ilmainen Vekselin asiakkaille ja se kulkee ennen ja jälkeen ottelun Vekselin sekä OmaSp Stadionin väliä.

 

Televisiointi

SJK – FC Lahti -ottelu näkyy maksullisesta Ruutu-palvelusta. Ottelun selostajana toimii Oskari Koski.

 

Median edustajat ja akkreditointi

Median edustajilta edellytetään tapahtumaan akkreditointi sähköpostitse viimeistään perjantaina 6.5. klo 14:00 mennessä. Akkreditoinnit tehdään SJK:n mediavastaavalle osoitteeseen: lari.paski@sjk.fi.

Median sisääntulo tapahtuu päärakennuksen Itäpäädyn puoleisesta päädystä, mediahuoneeseen, jossa saa passit ja kuvausliivit hyväksyttyjen akkreditointien mukaan. Mediahuone aukeaa lauantaina klo 14:00 ja se on auki ottelun jälkeen työskentelyä varten noin tunnin. Ottelun jälkeen on lehdistötilaisuus mediahuoneessa, jonne tulee vuorotellen vieras- ja kotijoukkueen päävalmentaja. Kaikki muut haastattelut tehdään erillispyynnöstä ottelun jälkeen kenttäalueella. Pyyntö esitetään ottelun aikana toimivalle media officerille tai jo etukäteen ennen ottelua SJK:n mediavastaavalle. Median edustajista toimittajille on varattu paikat Pääkatsomosta, yläosasta löytyvästä Pressikatsomosta. Siellä on pöydät ja sähköpistokkeet. Kuvaajat puolestaan levittäytyvät kentän ympärille, kiertämällä mediahuoneesta ulkokautta, Itäpäädyn ja Pääkatsomon kulmauksesta. Kuvaajilla ei ole pääsyä vaihtopenkkien puoleiselle laidalle.