123 456 7890

SJK kohtaa lauantaina 21.5. Veikkausliigan kotiottelussa IFK Mariehamnin, ja samana iltana OmaSp Stadionin uudella tapahtuma-areenalla vietetään kesän ensimmäistä Superlauantaita ysäriteemalla. Lavalle nousee ruotsalainen Basic Element, suomalainen Movetron sekä DJ PartaMatti, eli Parasta ennen ja Retroperjantai radio-ohjelmistaan tuttu Matti Airaksinen. Lipunmyynti tapahtumaan alkoi tänään maanantaina 2.5. Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa.

Ruotsalaisen Peter Theleniuksen johtama, vuonna 1992 perustettu Basic Element, oli yksi 90-luvun puolivälin suosituimpia eurodance-yhtyeitä Pohjoismaissa. Bändin 90-luvun tunnetuimmat hitit ovat The Promise Man, The Ride, The Fiddle ja This Must be a Dream. Näistä The Promise Man nousi ilmestyessään Ruotsin listojen ykköseksi. Se on julkaissut kaikkiaan seitsemän albumia ja parikymmentä singleä, jotka ovat myyneet pitkälle yli miljoonan kappaleen verran. Bändi teki paluun vuonna 2005 uusimalla samalla tyyliään nykyaikaisemman housen ja dancen suuntaan ja se keikkailee edelleen aktiivisesti kokoonpanolla, johon kuuluu myös Peter Theleniuksen vaimo Linda Thelenius ja Jonas Wesslander. 

Suomeksi laulava Movetron perustettiin vuonna 1994 ja se nousi suureen suosioon Suomen 90-luvun eurodance-skenessä. Bändiin kuuluu laulaja Päivi Lepistö sekä kosketinsoittajat Jukka Tanttari ja Timo Löyvä. Pohjalaisjuuria omaavan bändin suurimmat hitit ovat Romeo ja Julia sekä Ristinolla. Bändi hajosi neljännen levynsä jälkeen hetkeksi vuonna 2000, mutta se teki paluun levylistoille vuonna 2007 hitin Ei kenenkään maa -myötä. Bändi oli myös mukana Suomen Euroviisukarsinnoissa 2008 ja se on jatkanut keikkailua sekä levyttämistä edelleen. Vuonna 2020 Movetron julkaisi kolme sinkkua.

Matti Airaksinen, eli DJ PartaMatti, on tuttu YLE X-radiokanavan Parasta Ennen ohjelmasta, sekä samaa nimeä kantaneesta kiertueesta. Nykyään Airaksinen vetää Radio Novan Retroperjantai-ohjelmaa. Airaksista voikin pitää ysäribuumin yhtenä tärkeistä alullepanijoista, ja radio DJ:nä hän on tuttu jo yli 20 vuoden takaa.

Superlauantait ovat osa SJK:n Veikkausliigassa pelaavan joukkueen ottelutapahtumia, mutta samalla ne toimivat itsenäisinä tapahtumina varsinaisen ottelutapahtuman jälkeen OmaSp Stadionin uudella tapahtuma-areenalla. Lauantaina 21.5. pelattava Veikkausliigan ottelu SJK – IFK Mariehamn potkaistaan käyntiin OmaSp Stadionilla klo 17:00 ja portit sekä tapahtuma-areenan palvelut aukeavat jo klo 15:00. Ottelutapahtuman jälkeen tapahtuma-areenan portit aukeavat klo 18:00 ja ottelu päättyy noin klo 19:00. Tapahtuma-areenalla tunnelmaa nostaa jo ennen ottelua DJ ja siellä on ruoka- sekä anniskelupisteitä. Ottelun jälkeen tapahtuma-areena muuttuu K18-anniskelualueeksi ja varsinainen 90’s Superlauantai -tapahtuma alkaa.

Matti Airaksinen aloittaa oman shown tapahtuma-areenan lavalla klo 19:30 ja Movetron klo 21:00. Basic Element esiintyy klo 22.30. Tapahtuma päättyy noin klo 24.00, kun portit menevät kiinni.

Tapahtuma-areenalla on koko tapahtuman ajan useita myyntipisteitä, joista valikoimaa löytyy viinibaarista drinkkibaariin sekä useita ruokapisteitä. Lisäksi palvelee OmaSp Stadionin laajennetut terassit ja ravintolat kahdessa kerroksessa.

Lipunmyynti tapahtumaan SJK Storessa ja Lippu.fi-kanavissa. SJK Store palvelee Seinäjoen Torikeskuksessa arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15.

Lippujen hinnat:
Ottelu + iltalippu yhteensä 35 €
Pelkkä Iltalippu 20€
Iltalippu SJK:n kausikorttilaiselle 15€
VIP-lippu ottelu + ilta 140€
Pelkkä VIP-iltalippu 50€
Pelkkä VIP-osakaslippu 40€

Näiden lisäksi on myynnissä kokonaisia pöytävarauksia sekä yrityslippuja, joista voit tiedustella lisää SJK:n myyntiorganisaatiolta.

Kaikkiaan Superlauantai-tapahtumia on kesällä 2022 kolme: lauantaina 21.5. pelattavan SJK – IFK Mariehamn pelin, lauantaina 18.6. pelattavan SJK – FC Inter pelin ja lauantaina 3.9. pelattavan SJK – VPS pelin yhteydessä.

Lisätietoja kaikista OmaSp Stadionin tapahtumista:
Henna Hautamäki
OmaSp Stadion event manager
Puh: +358 50 400 1874
henna.hautamaki@omaspstadion.fi