123 456 7890

SJK ja VPS kohtaavat Vaasassa 13.5. perjantaina klo 18:00 ja paikanpäälle lähdetään koko Seinäjoen voimin! Samalla pistetään kisa pystyyn, että kumpi seura saa enemmän vieraskannattajia toisen kotiotteluun, alkaen tästä tulevasta ottelusta Vaasassa. Joten nyt kaikki mukaan tukemaan omiaan ja kutsu kaverit mukaan myös. Seinäjoella Pohjanmaan derby pelataan vasta syyskuussa.

Seinäjoelta peliin lähdetään perjantaina 13.5. klo 16:30 ja matkan hinta on 20 € sisältäen matkan ja lipun peliin. Matka on kaikille avoin, mutta alaikäisillä tulee olla huoltaja mukaan. Alustavasti paikkoja busseihin on noin 100, mutta lisää autoja voidaan ottaa, jos ilmoittautuneita tulee nopeaan tahtiin. Koko SJK-päätyyn on varattuna 500 lippua. Ilmoittautuminen tehdään maksamalla matka Torikeskuksen SJK Storeen tai keskiviikkona 11.5. klo 18:00 OmaSp Stadionilla pelattavan Ykkösen SJK Akatemia – PK-35 ottelun yhteydessä lipunmyyntiin. Ilmoittautumisaikaa on perjantaihin 13.5. klo 15:00 asti. SJK Store palvelee arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15. Bussit lähtevät matkaan OmaSp Stadionin pihasta ja palaavat samaan paikkaan pelin jälkeen.

Omin kyydein matkaan lähtevät voivat ostaa lipun SJK-päätyyn 10 € alennushinnalla vain tästä linkistä. Seurojen väliseen vieraskannattajakisaan lasketaan vain joko bussimatkalaiset tai tuosta linkistä lippunsa ostavat kannattajat. Paikan päällä ei ole lipunmyyntiä, mutta lipun voi ostaa vielä pelipäivänäkin verkkokaupasta.

Vaasan Elisa Stadionilla SJK-väki sijoittuu stadionin Pohjoispäätyyn, ja sinne kulku on vain Pohjoispäädyn kautta, omasta portista, lohkon C1 takaa. Portilla kaikille suoritetaan turvatarkastukset. Bussimatkalaiset eivät tarvitse lippua, sillä se sisältyy matkan hintaan. Portilla ei ole lipunmyyntiä omilla kyydein matkaaville, vaan se tulee ostaa erikseen 10 € alennushintaan verkkokaupasta. Katsomo on katettu, siellä on WC:t, anniskelualue ja kioskipalvelut. Pelissä noudatetaan Palloliiton turvamääräyksiä ja ohjeita.

Seinäjoella SJK ja VPS kohtaavat lauantaina 3.9. ja tuo ottelu on samalla yksi kesän Superlauantai-tapahtumista. Tuon ottelun oheistapahtumista tiedotetaan lisää lähempänä. Ensimmäinen Superlauantai vietetään OmaSp Stadionilla ja sen uudella tapahtuma-areenalla lauantaina 21.5. kun SJK kohtaa IFK Mariehamnin. 90’s Superlauantai nimellä kulkevan ysäriteemaisen illan esiintyjinä on ruotsalainen Basic Element, suomalainen Movetron ja DJ PartaMatti, eli Matti Airaksinen. Voit lukea lisää ensimmäisestä Superlauantaista tästä linkistä. Ennakkoliput ja kausikortit myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Storessa. SJK Store palvelee Seinäjoen Torikeskuksella arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15. Kaikki tulevat ottelut löydät SJK:n nettisivujen otteluohjelmista.