123 456 7890

SJK pelaa jo toisen ottelunsa viikon sisään vieraskentällä, kun se kohtaa ensi lauantaina Tampereen Ilveksen Tammelan Stadionilla. Ottelu alkaa klo 16.00 ja se näkyy suorana ISTV:n ja Ruutu+ -palvelun lisäksi Carlsberg Sports Barissa Seinäjoella.

Ensimmäinen tämän viikon vierasotteluista pelattiin tiistaina Turussa ja sieltä SJK nappasi komean voiton Interistä 3-1-luvuin.

Meillä on nyt useampi hyvä ottelu alla ja parissa niistä on mielestäni ollut tulos vähän väärä, koska ne eivät olleet meille. Nyt on kuitenkin voitto alla, kommentoi SJK:n keskikenttäpelaaja Mehmet Hetemaj.

Tiedetään että tulee vaikea Ilves-peli lauantaina. He tulevat varmasti hyvällä rytinällä peliin ja heille SJK:n kohtaaminen on iso asia. He ovat myös hävinneet edellisen ottelunsa, joten he haluavat sen unohtaa mahdollisimman pian. Me eu kuitenkaan anneta heidän unohtaa sitä, vaan mennään sinne hyvällä draivilla ja haluamme jatkaa meidän hyvää peli-iloa. Sillä peli-ilo on todellakin näkynyt meistä nyt viime kuukauden aikana. Meillä on myös tulossa tärkeät ottelut, joten on hyvä saada hyvä draivi ennen niitä, jatkaa Hetemaj.

Viimeksi meillä oli hyvin kannattajia mukana Tammelassa. Toivottavasti on nytkin, vaikka tiedän että Provinssi pukkaa pahasti päälle, sanoo Hetemaj lopuksi.

Samoilla linjoilla on myös SJK:n päävalmentaja.

Ilves tulee varmasti sisuuntuneena viime tappiostaan meitä vastaan. Varsinkin kotistadionillaan, joten odotan siitä tiukkaa kamppailua. Se on kuitenkin kiva paikka vierailla, yleisö on lähellä ja tunnelma hyvä, sanoo Simo Valakari.

Seinäjoelta peliin kaavailtu bussireissu ei toteudu, mutta kannattajia lähtee paikalle kuitenkin omilla kyydeillä ja junalla. SJK-kannattajat sijoitetaan Tammelan Stadionilla länsipäätyyn. Sinne ovat kaikki muutkin omilla kyydeillä tulevat SJK-kannattajat tervetulleita.

SJK:n pelaajistosta kaikki pelaajat ovat kunnossa, mutta Abdoulaye Meite on pelikiellossa korttitilin täyttymisen vuoksi. Ilvekseltä on todennäköisesti sivussa ainakin puolustaja Antti Hynynen, joka loukkaantui edellisessä ottelussa.

Sarjassa Ilves on neljäntenä, pisteen SJK:n edellä, joka on seitsemäntenä. Myös kolmantena oleva KuPS on vain pisteen päässä, joten voitolla SJK parantelisi osakkeitaan merkittävästi. Ilves ja SJK kohtasivat jo alkukaudesta Seinäjoella ja tuolloin Ilves onnistui hakemaan pisteet Jouppilanvuoren tekonurmelta 0-2-luvuin. Talven Liigacupissa SJK oli vahvempi 1-0 ja viime kauden kolmesta kohtaamisesta SJK voitti kaksi yhteismaalein 5-1 ja kerran pelattiin maaliton tasapeli.

Ilves – SJK lauantaina 2.7. klo 16.00 Tampereen Tammelan Stadionilla.