123 456 7890

Lauantai on Karkki-päivä
Seinäjoen Jalkapallokerho ja nuori maalivahti, Tuomas “Karkki” Karjanlahti, ovat tehneet kolmivuotisen pelaajasopimuksen.

Vielä A-juniori-ikäinen pelimies osoitti luottamustaan seuraan siinä, missä seura osoitti luottamustaan häneen.

On aivan upeaa nähdä nuoren pelaajan uskovan mahdollisuuksiinsa kehittyä Kerhon väreissä.

Sopimus takaa myös sen, ettei Kerhon tarvitse lähteä merta edemmäs ongelle hakemaan toista maalivahtia edustusjoukkueeseen, vaikka toki “Karkki” kantaakin päävastuun A-junioreiden SM-sarjapeleissä.

– Juteltiin vieläkin pidemmästä sopimuksesta, mutta mennään nyt näin. Mielestäni tämä oli hieno juttu kummankin osapuolen kannalta, myhäili Kerhon urheilutoimenjohtaja, Asko Ristimäki, lauantai-iltana sopimuksen syntymisen jälkeen.

– Pyrimme jatkossakin tekemään nuorten potentiaalisten pelaajien kanssa pidempiä sopimuksia. Silloin seuran kannattaa myös satsata näihin kavereihin, jos nimet ovat papereissa. Jos jonkun tie vie opiskeluiden tai muiden elämänmuutosten myötä pois Seinäjoelta, silloin sopimus on aina yhdessä purettavissa. Mielestäni tarjoamme näin nuorille pelaajille mainion mahdollisuuden satsata jalkapalloon, lisäsi Ristimäki.

Kuluvalla harjoituskaudella Karjanlahti on päässyt jo parissa edustusjoukkueen harjoituspelissä vaihdosta kentälle Luis Fernandon kannettua päävastuun edustusjoukkueen torjuntatyöskentelystä.