123 456 7890

Hevisaurus, Cledos, HesaÄijä ja Aste OmaSp Stadionilla Superlauantaina 18.6.

Veikkausliigan kotiottelu, SJK – FC Inter pelataan lauantaina 18.6. OmaSp Stadionilla. Se on samalla Superlauantai, jolloin ottelutapahtuman lisäksi OmaSp Stadionilla voit nauttia myös muusta ohjelmasta. 

OmaSp Stadionin uusi tapahtuma-areena palvelee silloin aamupäivästä aina puoleen yöhön saakka, ja käytössä on lisäksi OmaSp Stadionin ensiluokkaiset ravintolapalvelut terasseineen, joista voi katsoa niin jalkapalloa kuin artisteja tapahtuma-areenalla. Tapahtuma-areenalta löytyy juoma- ja ruokapisteitä sekä viihtyisiä istumapaikkoja. 

Tuleva Superlauantai alkaa jo ennen ottelua päivällä, kun Oma Säästöpankki tarjoaa kaikille maksuttoman sisäänpääsyn koko perheelle suunnattuun päivätapahtumaan. Tapahtuma pitää sisällään OmaSp:n tarjoamia aktiviteetteja sekä naposteltavaa. Ilmaistapahtuman kruunaavat esiintyjinä perheen pienimpiä viihdyttävä Hevisaurus sekä suureen suosioon noussut Cledos. Päivä tapahtuman jälkeen alue tyhjennetään ja portit aukeavat uudelleen Veikkausliigan ottelua varten. 

Mielenkiintoisessa SJK – FC Inter Veikkausliigan ottelussa kohtaavat viime kauden viimeisessä ottelussa pronssimitalista viimeiseen asti kamppailleet joukkueet. SJK voitti lopulta Turussa pelatussa ottelussa pronssia ja FC Interin oli tyytyminen Veikkausliigan neljänteen sijaan. Molemmat joukkueet selvittivät kuitenkin tiensä tänä kesänä pelattaviin euro-otteluihin. FC Interin hyökkäyksessä pelaava Benjamin Källman valittiin juuri mukaan Suomen A-maajoukkueeseen Nations League -otteluihin ja SJK:n pelaajista Daniel Håkans, Matias Vainionpää ja Pyry Hannola valittiin Suomen U21-maajoukkueeseen, joka matkaa pelaa EM-karsintaotteluita. 

Veikkausliigan ottelu SJK – FC Inter potkaistaan käyntiin klo 17:00 ja sen jälkeen jalkapallokansaa viihdyttävät OmaSp Stadionin tapahtuma-areenalla bilebändi Me Viikatoineet, DJ Snabu, HesaÄijä ja Aste. Ottelulippu sisältää pääsyn iltaohjelmaan. Iltatapahtuma on K18 ja se alkaa noin klo 19:00, jatkuen aina puoleen yöhön asti.

Edellisen 90’s Superlauantain asiakaspalautteen perusteella, on myös tehty toivottuja muutoksia tapahtuman järjestelyissä, ja tulevassa Superlauantaissa SJK-kausikorttilaiset voivat osallistua iltatapahtumaan ilman erillisen lipun ostamista.

Liput Superlauantaihin myynnissä SJK Storessa ja Lippu.fi-kanavissa

Lippujen hinnat: 

Ottelulippu, jolla pääsee myös iltatapahtumaan:
Pääkatsomo 35 € (alennusryhmät 30€ ja alle 18v. 25€)
Kultalippu 55 €
Eteläkatsomo 25 €
Kannattajapääty ja Itäpääty: 20€
VIP-lippu 140€

Lippu pelkkään iltatapahtumaan:
Iltalippu 20€
VIP-iltalippu 50€ 

Kaikki SJK:n kausikorttilaisest pääsevät iltatapahtumaan ilmaiseksi. 

Näiden lisäksi on myynnissä räätälöityjä pöytäpaketteja ja muita VIP-paketteja, joista voi tiedustella lisää SJK:n myyntiorganisaatiolta.

Superlauantain aikataulut:

11:00 Portit OmaSp Stadionin tapahtuma-areenalla auki
12:00 OmaSp:n tervetulopuhe
12:15 Hevisaurus
13:00 DJ Snabu
14:00 Cledos
15:00 Alue tyhjätään, jonka jälkeen tapahtuma-areena aukeaa peliin
17:00 Veikkausliigan ottelu SJK – FC Inter
19:00 DJ Snabu
19:30 Bilebändi Me Viikatoineet
21:00 Hesaäijä
22:30 Aste
00:00 Portit OmaSp Stadionilla kiinni.