123 456 7890

Lakeuden Lähivakuutus kannustaa SJK:n voittoon

Lakeuden Lähivakuutus on solminut yhteistyösopimuksen Seinäjoen Jalkapallokerhon kanssa vuodelle 2011. Lähivakuutus on tehnyt pienimuotoista yhteistyötä SJK:n kanssa jo seuran perustamisesta saakka, mutta nyt yhteistyö on kirjattu virallisesti papereihin ja kansiin.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön. Vaikka kyseessä on tuore kumppanuus, on alku ollut erittäin lupaava, sanoo Sirpa Hakala-Ostensen Lakeuden Lähivakuutuksesta.

Yhteiskuntavastuu on tärkeä osa koko Lähivakuutus-ryhmän toimintaperiaatteita. Lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen edistäminen on tärkeää myös Lakeuden Lähivakuutukselle, joka haluaa tukea erityisesti juniori- ja nuorisoliikuntaa, sarjajoukkueita unohtamatta.

SJK on menestyvä ja ylpeästi eteenpäin katsova seura. Haluamme olla mukana edistämässä Etelä-Pohjalaisten joukkueiden ja seurojen toimintaa ja menestystä alueellamme. SJK on menestynyt tällä kaudella erittäin hyvin pääsarjassaan, joten onnittelumme ja menestystä jatkoon! Sirpa kannustaa.

Lakeuden Lähivakuutus on täysin asiakkaidensa omistama vakuutusyritys, joka tarjoaa paikallista ja henkilökohtaista vakuutuspalvelua lähellä asiakkaiden elämää ja arkea.

Palvelemme kaikissa vakuuttamiseen liittyvissä asioissa. Meiltä saat kätevästi myös kaikki urheilijan vakuutukset, kuten sairauskuluvakuutuksen, tapaturmavakuutuksen ja matkavakuutuksen. Lisäksi neuvomme ja opastamme turvallisuuteen ja vahinkojen ennaltaehkäisemiseen liittyvissä kysymyksissä sekä hoidamme asiakkaidemme ajoneuvojen rekisteröintipalveluita.

Kuulumme valtakunnalliseen Lähivakuutus-ryhmään, joka edustaa Suomen vanhinta vakuutustoimintaa. Pitkäjänteinen asiakkaiden palveleminen ja asiakkaista huolehtiminen on aina ollut toimintamme perusta. Paikallisuus ja tyytyväiset asiakkaat ovat vahvuutemme nyt ja tulevaisuudessa.