123 456 7890

SJK Kannattajat järjestävät kaikille avoimen bussireissun Veikkausliiga-avaukseen ensi sunnuntaina 12.4. SJK kohtaa silloin avausottelussa FC Interin ja ottelu pelataan Turun Veritas Stadionilla alkaen klo 17.00.

Bussi Turkuun lähtee Wallsport Areenalta sunnuntaina klo 12.00 ja siten ehditään hyvissä ajoin ennen ottelun alkua paikalle. Paluu on pelin jälkeen ja kotona Seinäjoella ollaan noin 23.00 paikkeilla.

Bussireissun hinta on SJK Kannattaja- tai Voittajakerho-korttien omistajille 25 euroa ja ilman korttia matkaaville 35 euroa. Lippu peliin maksaa bussireissulaisille 10 euroa ja lippuraha kerätään käteisenä bussissa. Liput saa paikanpäällä. Bussireissu maksetaan ennen lähtöä Wallsport Areenan alakerran kahvioon.

Kaikki SJK kannattajat sijoitetaan paikanpäällä Veritas Stadionin F-katsomoon, joka löytyy pääkatsomosta, kentältä katsoen oikealta laidalta. Veritas Stadion on kenties modernein jalkapallostadion Suomessa tällä hetkellä ja koko pääkatsomo on katettu.

Ilmoittautumiset reissuun sähköpostilla osoitteeseen kannattajat@sjk2007.fi. Matkan ikäraja on 18-vuotta. Busseja on varattu toistaiseksi yksi, johon mahtuu noin 50 henkeä. Tarvittaessa otetaan lisää busseja käyttöön, jos lähtijöitä riittää.

Tervetuloa mukaan kannustamaan SJK voittoon!