123 456 7890

KuPS otti historiansa ensimmäisen voiton SJK:sta loppuhetkien maalilla. Hamed Coulibaly pääsi puskemaan voittomaalin kulmapotkusta kun peliä oli kaksi minuuttia jäljellä. KuPS meni ottelussa johtoon jo ensimmäisellä puoliskolla, mutta Dani Hatakka toi SJK:n tasoihin toisella. Pitkään näyttikin että ottelu päättyy jälleen Kuopiossa tasapeliin näiden joukkueiden välillä, mutta SJK:n harmiksi näin ei käynyt. Sarjasijoitukseen tappio ei vaikuttanut millään tavoin ja SJK on edelleen viidentenä, kun kaikki joukkueet ovat pelanneet 25 ottelua. Seuraava ottelu pelataan jo maanantaina 11.9. klo 19:30 OmaSp Stadionilla ja se on kuumaakin kuumempi Pohjanmaan derby SJK vs. VPS. Ennakkoliput otteluun SJK:n verkkokaupasta.

KuPS – SJK 2-1 (1-0)

1-0 22 min Joni Mäkelä
1-1 76 min Dani Hatakka
2-1 88 min Hamed Coulibaly

KuPS loi ottelussa selvästi enemmän maalipaikkoja, eikä SJK saanut syöttöpeliään toimimaan oikeastaan missään vaiheessa.

Urho Nissilä pääsi puskemaan hyvästä paikasta Joni Mäkelän keskityksestä
jo ottelun kolmannella minuutilla, mutta pusku suuntautui ohi maalin.
Reilun 20 minuutin kohdalla SJK menetti pallon erittäin helposti
keskikentällä, ja KuPS pääsi vastaiskuun. Pallo pelattiin boksiin
Petteri Pennaselle, joka jatkoi päällään Joni Mäkelälle. Kauden
ensimmäisessäkin kohtaamisessa SJK:ta vastaan osunut Mäkelä onnistui
tälläkin kertaa ja vei kotijoukkueen 1-0-johtoon.

KuPS oli useaan kertaan lähellä lisätä johtoaan avauspuoliajalla.

kohdalla.

66. minuutilla Reuben Gabriel laukoi kovan kaukolaukauksen, jonka Mihkel Aksalu torjui.

SJK tasoitti 1-1:een noin vartti ennen loppua kulman jälkitilanteesta.
Pallo pelattiin boksiin, ja Aristote Mboma voitti pääpallokamppailun.
Dani Hatakka voitti kakkospallon ja puski pallon maaliin. Hatakka sai
samalla kovan iskun KuPS-vahti Otso Virtaselta, mutta pystyi jatkamaan
peliä.

Kotijoukkue nappasi lopulta kuitenkin täyden pistepotin. Petteri
Pennasen kulmapotku tuli takatolpalle, ja Hamed Coulibaly puski pallon
maaliin. SJK:lla oli vielä yksi kohtalainen tasoituspaikka, mutta
Johannes Laaksosen kuti meni vähän ohi maalin.

Aika kova taistelu, ei mitään pallohallintaa kummaltakaan ja palloa heitettiin boksiin. Toisella puoliskolla taistelimme, nousimme tasoihinkin, mutta harmittavasti emme pystyneet sitä pitämään. Kaikilla meillä on parannettavaa ja meidän pitää entistä paremmin puolustaa sekä hyökätä. Myös viimeiset ratkaisut pitää saada paremmiksi, sanoi SJK:n Matti Klinga ottelun jälkeen ISTV:n haastattelussa.

Makealta maistuu voittaa loppuhetkillä. Kävimme tauon aikana läpi niitä asioita miten pelaamme viimeisellä kolmanneksella. Ihan hyvin me löysimme niitä välejä. Kaikkien pitää kuitenkin napsua pikkuisen vielä paremmin. Varsinkin kun olimme 1-0 johdossa, niin meidän olisi pitänyt pystyä iskemään toinen maali. Välillä voisi ratkaista vähän aiemminkin, kommentoi ottelun jälkeen KuPS:n Petteri Pennanen ISTV:lle.

SJK: Mihkel Aksalu MV, Joel Mero (70’ Aristote Mboma), Dani Hatakka, Timo Tahvanainen, Johannes Laaksonen, Billy Ions, Kaine Sheppard (53’ Erfan Zeneli), Matti Klinga, Jarkko Hurme, Diego Bardanca ja Vahid Hambo.

SJK:n seuraava ottelu on jo tulevana maanantaina ja se onkin erittäin kuuma ottelu, SJK vs. VPS -Pohjanmaan derby. Ottelu alkaa maanantaina 11.9. klo 19:30 OmaSp Stadionilla ja ennakkoliput otteluun on myynnissä SJK:n verkkokaupassa