123 456 7890

Kuinka Kerho kestää?
Seinäjoen Jalkapallokerhon kovatasoiset treenipelit alkavat yllättäen jo torstaina SM-pronssijoukkue Jyväskylän Jalkapalloklubin saapuessa vieraisille Wallsport Areenaan.

Talven mittaan Kerhon ohjelmassa on koitokset myös hallitsevaa Suomen Mestaria, HJK:ta, liigajoukkue FF Jaroa, Allsvenskanin Örebro SK:ta, Viron mestaria FC Floraa ja Ykkösen kärkiryhmiin kuuluvaa AC Oulua vastaan.

Harjoitusottelut ovat siis todella kovatasoisia ja niissä mitataankin joukkueen tekemistä kovalla kädellä.

Nyt kun alla on vasta tasan kaksi treeniä, on JJK:n kohtaaminen melkoinen vuori kiivettäväksi, mutta samalla se antaa erinomaisen tilaisuuden nähdä kentällä testimiehiä, joita on mukanaan kaikkiaan kuusi.

Luonnollisestikaan joukkueet eivät ole vielä koskaan aikaisemmin kohdanneet, sillä Kerho on toistaiseksi pelannut vasta vain Kakkosessa ja valmistautuu ensimmäiseen Ykkösen kauteensa siinä missä JJK puolestaan valmistautuu ensimmäiseen kauteensa Euroopan kentillä.

Alkuviikosta mukana olleiden Johannes Monosen, Jari Nikkilän, Janne Hosion, Sergei Korsunovin ja Tomas Karikkeen lisäksi mukaan ehtii myös viimeiste kaksi kautta HIFK:ta edustanut Mergim Kastrati.

Muualta testiin tulleiden pelaajien lisäksi torstain kokoonpanossa nähdään omista junioreista jo viime talvena minuutteja saanut Akseli Metsä-Ketelä, kesällä Kakkosessa debytoinut Veli-Pekka Pajula, sekä tuoreina pelaajina Henri Huilla ja Joona Lautamaja.

Debytantteja Kerhon väreissä ovat luonnollisesti myös Toni Lehtinen ja Jyri Hietaharju, jotka näin pääsevät tekemään ensiesiintymisensä kotihallissa huomattavasti aiemmin kuin kukaan oikein arvasikaan.

Toistaiseksi ilman sopimusta olevista pelaajista mukana ovat myös Petter Meyer ja Tiitus Lehtinen.

Vastaavasti sivussa torstain kamppailusta ovat Aki Sipilä, Ville Ylinen, Teemu Penninkangas, Mikko Väänänen ja Mikko Ylihärsilä, sekä Brasiliassa lomailevat Daniel Caumo ja Luis Fernando.

Ottelu pelataan kolmessa 25 minuutin jaksossa sen vuoksi, että näin pelaajat saavat hieman hengähtää ja samalla päästään tekemään normaalia enemmän vaihtoja ja mahdollisesti jopa kokeilemaan erilaisia pelitapoja.

Ottelu alkaa Wallsport Areenassa klo 15.00.