123 456 7890

Närpiön Kraft kaatoi Kerho 07:n toistamiseen harjoituskaudella. Sami Viljanen iski Kerho 07:n ainokaisen, kun 3-2 kavennuskin tuli Kraft pelaajan kautta.

Kraft IF – Kerho 07 4-2 (2-1)
1-0 17 min Kim Böling
1-1 30 min Sami Viljanen
2-1 31min Bekir Kadic
3-1 61 min Mario Rac rp.
3-2 80 min oma maali
4-2 82 min Bekir Kadic

– Ensimmäinen jakso me kyllä hallittiin, oli hyvää liikettä ja aktiivisia pelaajia. Kraftin maali oli sitten vähän kommunikointivirhe omassa päässä, pallo boksissa ja Kraft sai laittaa tyhjään maaliin. Muuten olin tyytyväinen eteenpäin pelaamiseen ensimmäisellä puoliajalla ja päästiin maalipaikkoihin, kommentoi Kerho 07:n päävalmentaja Max Peltonen

– Toisella jaksolla sitten Kraft tuli pitkillä palloilla ja he olivat vaarallisia. Varsinkin Mario Rac aiheutti meille paljon päänvaivaa. Hän osaa haistella tilanteet kyllä hyvin. Kraftin pilkku oli hiukan kyseenalainen ja tuli tilanteesta mistä ei kukaan vieläkään tiedä mitä siinä tapahtui, jatkaa Peltonen.

– Pelillisesti tämä oli hyvä ottelu, mutta tulokseen ei tietenkään voi olla tyytyväinen. Ville Kukkasella meni polvi ensimmäisellä puoliajalla ja se näytti aika ikävältä. Kuvausten jälkeen tietää paremmin. Oltiin muutenkin aika pienellä ryhmällä matkassa tänään kuitenkin. Kaikki sai toki paljon peliaikaa, joten palveli siinä mielessä hyvin tarkoitustaan. Semmoista pientä terävyyttä kaipaisi vastustajan maalinedustalle enemmän, paikoista pitäisi tehdä paremmin maaleja, päättää Peltonen.

SJK:n reservijoukkueena toimiva Kerho 07 jatkaa Kakkosen pohjoislohkon koitoksiin valmistautumista, kohtaamalla Wallsportissa tiistaina 26.3. klo 16.15 alkavassa ottlelussa Vaasan FC Kiiston.

Kerho 07: Tuomas Karjanlahti, Akseli Metsä-Ketelä, Samppa Bouroussi, Teemu Lukkari, Sami Viljanen, Joona Lautamaja, Juuso Aalto, Ville Kukkanen, Jesse Jääskeläinen, Stanislav Goldberg ja Miika Asunmaa.
Penkillä: Paavo Valakari, Eetu Takala, Tomi Vainionpää (Vaihtomiehiä kierrätettiin koko pelin ajan kentällä.).