123 456 7890

Tulevana viikonloppuna on mahdollista nähdä kolme SJK:n joukkuetta tositoimissa, kun SJK, SJK U20 ja SJK U17 pelaavat kotiottelut Wallsportissa.

Viikonloppu alkaa jo perjantaina iltapäivällä, kun SJK kohtaa harjoitusottelussa KPV:n Wallsport Areenalla. Alunperin OmaSp Stadionin avausotteluksi lauantaille kaavailtu ottelu jouduttiin siirtämään sisätiloihin, loppuviikolle ennustettujen pakkasten ja lumisateiden vuoksi. Ainoa molemmille joukkueille sopiva vapaa pelivuoro löytyi perjantailta 6.3. klo 14:00.

Pelit jatkuu lauantaina 7.3. klo 14:00, kun SJK U20 kohtaa FC Jazzin A-nuorten SM-karsintaottelussa. Ottelu on viikonlopun tärkein, sillä A-nuorilla olisi voitolla ja muiden pelien mennessä ristiin, mahdollisuus varmistaa vähintään jatkokarsintapaikka, kun kolme ottelua olisi vielä pelaamatta. SJK U20 johtaa omaa karsintalohkoaan ilman tappioita ja ero viidentenä olevaan TPS:aan on kuusi pistettä. Lohkon neljä parasta etenee suoraan kesän SM-sarjaan. 5. ja 6. sijoittuneet karsivat ristiin toisen lohkon joukkueiden kanssa viimeisestä paikasta.

SJK U17 kohtaa omassa kotiottelussaan lauantaina klo 16:30 FF Jaron B-nuorten SM-karsinnoissa. Myös se ottelu on tärkeä, sillä SJK U17 on parhaillaan lohkossa neljäntenä ja vastassa oleva FF Jaro on neljän pisteen päässä takana kuudentena. Voitto lauantaina auttaisi merkittävästi B-nuorten SM-sarjapaikan metsästyksessä, kun neljä parasta etenee suoraan SM-sarjaan. Pelejä on kuitenkin vielä jäljellä lauantain jälkeen kolme.

Perjantain harjoitusotteluun on vapaa pääsy ja poikkeuksellisesta alkamisajasta johtuen, ottelutapahtumassa ei ole erityisiä palveluita tai kuulutusta. Pelistä ei ole liveseurantaa tai livelähetyksiä, mutta otteluraportti tulee normaalisti SJK:n sivuille perjantai-iltana. Mahdollisesti myös ottelun maalikooste. Wallsport Areenan kahvio palvelee normaalisti ja myös kuntosali on avoinna normaalisti.

Lauantain molempiin SM-karsintapeleihin on vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu, jonka tuotot käytetään lyhentämättöminä Project Liv ry:n toimintaan. Tervetuloa katsomaan SJK:n joukkueita ja pelaajia Wallsport Areenalle.