123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho teki kaksi jatkosopimusta, kun viime kaudella joukkueeseen liittynyt Timo Tahvanainen ja SJK kasvatti Kalle Taimi kirjoittivat nimet uusiin sopimuksiin. Myös Richie Dormanin sopimuksessa ollut optio astui automaattisesti voimaan ja hän jatkaa Seinäjoella myös ensi kaudella.

Puolustaja Kalle Taimilla oli ennestään sopimus alkavalle kaudelle, mutta nyt tehty uusi sopimus korvaa aiemman ja se sisältää ehdollisen option myös seuraavasta vuodesta.

Laitapelaaja Timo Tahvanaisen ja montaa eri pelipaikkaa pelaamaan pystyvän Richie Dormanin sopimukset kattavat alkavan kauden.

SJK:n vahvuudesta sen sijaan poistuu brasilialaishyökkääjä Daniel Caumo, maalivahti Joakim Jans sekä keskikenttäpelaaja Juuso Aalto. Kaikkien kolmen sopimus loppui tähän kauteen.

SJK:lla on nyt kasassa 18 vahvistettua sopimusta ensi kaudelle.
Kaikkien muiden viime kaudella SJK:ta edustaneiden pelaajien kanssa sopimusneuvottelut jatkuvat edelleen.

Timo Tahvanainen Keskuskentän nurmella

Laitakiitäjä Timo Tahvanainen

Outokummussa vuonna 1986 syntynyt Timo Tahvanainen, tuli Seinäjoelle Veikkausliigajoukkue FF Jarosta, missä liigapelejä kertyi kahdessa kaudessa yhteensä 46 ja maaleja näissä kaksi.

Tahvanainen on taitava ja pallovarma laitakiitäjä, jonka pelipaikka löytyy joko puolustuksen laidalta tai ylempää hyökkäyksestä.

SJK:ssa viime kauden alku sujui hienosti ja peliaikaa tuli vasemman laitapakin paikallla. Heinäkuun lopussa kuitenkin mies loukkasi nivusensa ja vamma vielä uusiutui ensimmäisen paluuyrityksen jälkeen, pilaten suuren osan loppukaudesta.

Pelejä kertyi loukkaantumisista huolimatta kuitenkin 15 ja näissä syntyi 1 maalikin.

Sopimus SJK:n kanssa kattaa ensi kauden.

Richie Dorman osaa pelata tarvittaessa kovaa.

Walesin tiikeri Richie Dorman

Vuonna 1988 Englannissa syntynyt, mutta Walesia nuorisomaajoukkueissa edustanut Richard Dorman jatkaa myös ensi kaudella Seinäjoella.

Dormanin sopimuksessa oli vuoden optio, joka astui voimaan automaattisesti.

Universaali, lähes joka pelipaikalla pelaamaan pystyvä Dorman tuli Seinäjoelle Närpiön Kraftista kaudelle 2012, missä pelipaikka oli joko hyökkääjänä tai hyökkäyksen alapuolella. Seinäjoella kaudella 2012 pelipaikka löytyi vielä laitapuolustajan tai topparin paikalta, kun taas viime kaudella Richie hoiteli keskikentän keskustaa yhdessa Chris Cleaverin kanssa.

Ykkösessä pelejä on kahdessa kaudessa kertynyt yhteensä 45 ja näissä on syntynyt kaksi maalia.
Dorman onkin kotiutunut Suomeen jo hyvin ja pyörittää yhdessä Cleaverin kanssa yhteistä yritystäkin.

Sopimus SJK:n kanssa kattaa ensi kauden.

Kalle Taimissa on potentiaalia nousta huippupuolustajaksi.

SJK kasvatti Kalle Taimi

SJK Junioreiden kautta SJK:ssa jo kaudella 2010 debyyttinsä tehnyt, nyt 192 cm pitkä ja 20-vuotias Kalle Taimi, on perusvarma puolustaja, jolla on potentiaalia kehittyä huippupelaajaksi. Pelipaikka löytyy joko puolustuksen keskeltä tai laidalta.

Edustuksessa kertyi viime kaudella 7 ottelua sekä reservijoukkue Kerho 07:ssa 12 ottelua ja näissä tilille yksi maali.

Aiemmalla Ykkösen kaudella 2012, peliaikaa tuli vain yhden pelin verran, mutta reserveissä Kolmosessa meni lähes kaikki ottelut alusta loppuun ja näissä syntyi myös 8 maaliakin.

Tuleva kausi on Taimille jo viides SJK:n mukana.

Nyt solmittu sopimus korvaa aiemman ja se on kaksivuotinen, sisältäen ehdollisen option.

Daniel Caumo vauhdissa.

Kiitos Daniel Caumo, Joakim Jans ja Juuso Aalto

Härkämäinen brasilialaishyökkääjä Daniel Caumo, oli kannattajien suosikkipelaajia ja tärkeä palanen SJK:n nousussa alasarjoista huipulle. Hän siirtyi Seinäjoelle Tornion TP-47:n riveistä elokuussa 2011 ja Daniel oli mukana nostamassa SJK:ta tuolloin Ykköseen. Viime kauden alku meni reservijoukkue Kerho 07:n riveissä, mutta hyvien otteiden ansiosta Daniel nousi merkittävään rooliin SJK:n nousussa Veikkausliigaan ja hänet palkittiin mm. elokuun Kuukauden Pelaajana Ykkösessä.

Caumo pelasi SJK edustuksen riveissä kolmella kaudella sekä Ykkösessä että Kakkosessa, yhteensä 37 ottelua ja tehden niissä 15 maalia. Lisäksi hän pelasi Kerho 07:n riveissä viime kaudella Kakkosta yhteensä 7 ottelua ja niissä syntyi myös 7 maalia.

Kiitos Daniel! Kuvassa Daniel Caumo tuulettaa maalila yhdessä Toni Lehtisen kanssa.

Nuori ruotsalaismaalivahti Joakim Jans, tuli Seinäjoelle viime talvena, kun SJK etsi korvaajaa loukkaantuneelle Luis Fernandolle.
Ruotsissa poikamaajoukkuepelejäkin pelannut Jans löysi paikkansa Seinäjoella kuitenkin edustuksen vaihtopenkiltä sekä reservien ykkösmaalivahtina, missä pelejä kertyi Kakkosen pohjoislohkossa yhteensä 16.

Ykkösen kauden viimeisessä ottelussa Jans pääsi näyttämään taitojaan myös edustusjoukkueessa, kun muuten koko kauden tolppien välissä seisonut Mihkel Aksalu kannusti vaihtopenkin puolella.

Juuso Aallon ura jatkuu muualla ensi kaudella.

Rauman Pallo-Iirojen kasvatti Juuso Aalto, tuli Seinäjoelle viime talvena ja vaikka näyttöpaikkoja ei edustuksessa tullut lopulta kuin yhden pelin verran, oli Juuso Kakkosessa Kerho 07:n riveissä suuressa roolissa, pelaten siellä 24 ottelua ja tehden kolme maalia. Juuso keräsi Kakkosessa joukkueen eniten Veikkauspörssipisteitä ja hänet palkittiin kauden lopuksi Kerho 07:n Kauden Pelaajana.

Seinäjoen Jalkapallokerho kiittää kaikki näitä pelaajia palveluksesta ja toivottaa onnea tulevaan.