123 456 7890

“Koivarin” ura jatkuu valmentajana
Seinäjoen Jalkapallokerhon A-junioreiden ja edustuksen mukana treenanneen TP-Seinäjoen juniorimyllyn läpi käyneen Toni Koivusaaren ura jatkuu valmennushommissa. Viime kaudella Toni oli torjumassa Kerhon A-junnuja SM-sarjassa neloseksi.

– Pari välilevyä on selässä paisunut sillä tavalla kohti selkäydintä, että pelaamisen jatkaminen ei ole suositeltavaa. Ne painavat hermoa ja aiheuttavat kipua. Selkää ei voi liioin leikata, koska liikuttaisiin niin lähellä selkäydintä. Kontaktilajit loppuivat nyt sitten tähän, kertoi “Koivari” tilanteestaan.

Uran lopettaminen alle kaksikymppisenä on kova isku kenelle tahansa nuorelle pelaajalle, joka on laittanut peliin kaiken mahdollisen päästäkseen huipulle.

– Päivä päivältä asiaa käsittelee paremmin. Ensimmäiset päivät olivat kyllä tosi vaikeita, sanoo Toni, joka ei suinkaan jätä jalkapalloa. Miksi ihmeessä jättäisikään, sillä hommia löytyy aina.

– Valmennan jatkossa TP-Seinäjoen nollanollia yhdessä Pasi Oksasen kanssa, TP-Seinäjoen veskareita ja SeMin naisten maalivahteja, kertoo nuori mies, jolle läytyi heti tekemistä.

– Joka päivälle on treenejä, eli ei tässä aika suinkaan pitkäksi tule, löytää Toni pikkuisen pilkahdusta tunnelin päästä.