123 456 7890

Paikallinen ottelumainos.

SJK matkustaa maanantaina aikaisin aamulla Helsinkiin ja lentää sieltä saman päivän aikana Saudi-Arabian Riadiin. Riadissa SJK viettää viikon harjoitusleirllä, hyvissä ja aurinkoisissa olosuhteissa.

SJK myös kohtaa harjoitusottelussa jättiseura Al-Hilal FC:n. Tuo ottelu pelataan perjantaina 15. tammikuuta klo 16:50 Suomen aikaa. Stadionina toimii 22 500 katsojaa vetävä Prince Faisal bin Fahd stadion ja paikallisena promoottorina toimivan Rising Star Co. Ltd -mukaan peliin odotetaan lähes täyttä tupaa. Ottelu televisioidaan suorana Saudi-Arabiassa ja lähimaissa. Mahdollisesti lähetys saadaan myös Suomeen. Voit lukea lisää ottelusta ja vastustaja Al-Hilalista SJK:n nettisivujen uutisesta.

Leirin aikana SJK on myös kutsuttu vieraaksi Suomen suurlähetystöön. Kotiin SJK palaa sunnuntaina 17. tammikuuta.

Prince Faisal bin Fahd Stadium

Suomen maajoukkue leireilee parhaillaan Arabiemiraateissa Abu Dhabissa, ja siellä mukana olevat SJK pelaajat liittyvät suoraan Abu Dhabista SJK:n omalle leirille. Leirillä on kaikkiaan kuusi SJK:n mukaan liittyvää pelaajaa.

Suomi kohtaa tänään sunnuntaina Ruotsin harjoitusottelussa ja SJK:n kannalta mielenkiintoisesti Tapio Heikkilä, Mehmet Hetemaj, Akseli Pelvas ja Roope Riski ovat nimettyinä Suomen avauskokoonpanoon. Suora lähetys Suomen ottelusta on katsottavissa VeikkausTV:ssä klo 16.45.

SJK:n suomeen jäävistä sopimuspelaajista, parhaista junioreista ja mahdolliseti testipelaajista koostuva joukkue, matkustaa ensi viikolla Poriin, missä se pelaa Jyri Hietaharjun ja Jori Särkän komennuksessa Kotijoukkue-turnauksessa. SJK kohtaa perjantaina klo 16:30 alkavassa ottelussa FC Lahden. Lauantaina 16. päivä, se kohtaa ottelutuloksesta riippuen jomman kumman otteluparista FC Jazz – Ilves. Ottelut pelataan Porin Karhu-hallissa.

Seinäjoella SJK:n näkee tositoimissa lauantaina 23.tammikuuta klo 14:15, kun SJK isännöi harjoitusottelussa Jyväskylän JJK:ta. Otteluun pääsee uusilla kauden 2016 kausikorteilla ilmaiseksi. Kausikortin pääset ostamaan SJK:n verkkosivujen SJK-Shopista.