123 456 7890

Kloo tyytyväinen turnaukseen

Kerhon vastuuvalmentaja Christoffer Kloo oli varsin tyytyväinen Pietarsaaren turnauksen antiin.

Vaikka Kerho kärsikin niukan ja harmittavan tappion isäntäjoukkue FF Jarolle, antoi tuokin ottelu viitteitä paremmasta. Niin myös tämän päivän voitto AC Oulusta.

– Nyt nähtiin tosi hyviä juttuja. Tietenkin treenit kertovat aina jotakin, mutta vasta pelit kuitenkin paljastavat oikeasti sen, missä mennään. Olemme menneet vuodessa paljon eteenpäin ja uudetkin pelaajat ovat sisäistäneet hyvin meidän juttujamme, iloitsi Kloo lauantain pelin jälkeen.

– Siellä tapahtui kentällä paljon hyviä asioita. Meidän hyökkäyspelimme oli ajoittain tosi hyvää ja kyllä “Jylppy” (Jyri Hietaharju) ja “Chrisu” (Christian Sund) ovat kovan luokan pelintekijöitä. Teemu Penninkangas ja Daniel Caumo olivat molemmat kärjessä erittäin pirteitä, kehui Kloo omiaan.

– Oulua vastaan meidän olisi pitänyt pystyä tekemään enemmän maaleja. Heillä oli muistaakseni vain yksi todellinen tekopaikka ja sen “Tumppi” (Tomas Karike) poimi, lisäsi Kloo.

Testimiesten tulevaisuudesta Kloo ei vielä tehnyt lopullista yhteenvetoa. Testissä olleiden pelaajien tulevaisuutta tullaan pyörittelemään yhdessä seurajohdon kanssa alkavalla viikolla tarkemmin.

– Joukossa on pelaajia, jotka mieluusti näkisin meidän joukkueessamme, tyytyi Kloo kommentoimaan.