123 456 7890

Hyvään talvivireeseen päässyt Kim Palosaari iski kolmasti AC Oulua vastaan, kun Oulussa pelattu harjoitusottelu päättyi tasaisissa merkeissä.
Kuten useasti aiemminkin näiden joukkuteiden kohtaamisessa, nähtiin jälleen maaleja ja tilanteita runsaasti.

AC Oulu – SJK 3-3 (2-2)
1-0 8 min Mika Nurmela
1-1 12 min Kim Palosaari
2-1 20 min Tashan Adeyinka rp
2-2 27 min Kim Palosaari
3-2 54 min Janne Hietanen
3-3 63 min Kim Palosaari

Ottelun ensimmäinen puoliaika varsinkin oli tilannerikas ja sillä nähtiinkin yhteensä viisi maalia. Näistä tosin yksi hylättiin, kun AC Oulun testissä oleva järkelämäinen hyökkääjä Taisha Adeinka rikkoi samassa tilanteessa pariakin pelaajaa.

Molemmilla kerroilla AC Oulu meni ensin johtoon ja SJK aina tasoitti tilanteen. Molemmat Kerhon maalit syntyivät Kim Palosaaren lapikkaasta.

Ensimmäisessä Johannes Laaksonen sai pallon pystyyn oikealle laidalle, mies keskitti kovaa ja matalana pallon maalinedustalle. Paikalle ehtintyt Palosaari laittoi suoraan ensimmäisellä kosketuksella pallon sisään. Toisessa maalissa Matti Lähitie voitti ensin kaksikamppailun keskialueella ja lähetti pystysyötöllä Palosaaren karkumatkalle oululaisten linjan taakse. Palosaari ei 1.vs.1 tilanteessa maalivahdin kanssa erehtynyt ja maali oli tosiasia.

AC Oulun maaleista ensimmäinen tuli Mika Nurmelan puskusta, missä Dritan Stafsula keskitti kaukaa vasemmalta laidalta, pallo leijaili yli SJK puolustuslinjan ja Nurmela ehti hiipiä linjan taakse jatkamaan pallon yli vastaantulevan Tomas Karikkeen.

Toinen AC Oulu maali tuli pilkusta, joka annettiin kun nopea Heikkilä kaadettiin rangaistusalueella. Maalin iski ohi Karikkeen oululaisten testimies Taisha Adeyinka

Toinen puoliaika alkoi AC Oulun hallinnassa ja 54 minuutilla SJK ei saanut purettua kulman jälkitilannetta ja Janne Hietanen laittoi pallon viivan yli takatolpalta.

Päivän erikoisin maali nähtiin 63 minuutilla, kun Justin Moose keskitti vasemmalta laidalta maalin takatolpalla täysin vapaana olleelle Kim Palosaarelle, jolla olisi ollut helppo työ laittaa pallo suoraan sisään. Mies kuitenkin syöttää vielä keskelle ehtineelle Pavle Milosavljevicille, joka kohteliaasti antaa pallon vielä takaisin päivän sankarille ja hattutemppu on tosiasia.

Kim Palosaari iski talven kahdeksannen maalinsa ja teki hattutempun AC Oulun verkkoon

Kokonaisuudessaan peli oli melko väsyneen näköistä Kerholta, mutta eipä tuo ole ihme, sillä tämä viikko on ollut koko talvikauden raskain treeniviikko. Varmasti tuntuu jaloissa.

– Kimille hyvät onnistumiset taas. Mutta kuitenkin jos kolme maalia omiin päästää, niin vähän pitää olla pettynyt, toteaa päävalmentaja Simo Valakari tuoreeltaan Oulusta.

– Muuten oli paljon hyviä asioita ja aina Oulun maalin jälkeen oli semmoinen tunne että me tehdään vielä maali. Viikko on meillä ollut toki kova, mutta ei sitä voi käyttää minään syynä. Kaikki treenaa kovaa nyt. AC Oulu on myös laadukas joukkue. Tämä oli meille ensimmäinen matsi vieraissa ja siten hyvää oppia meille, jatkaa Valakari analyysiä.

– Peli loppui muutaman minuutin etuajassa, mutta meillä ei varsinaisesti ollutkaan tarkoitus tehdä paljoa vaihtoja. Haettiin pelaajille tuntumaa täydestä pelistä. Meillä on muutama pelaaja pikkukolhujen takia sivussakin ja osa pelasi eilen SK Tääksiä vastaan, päättää Valakari.

Seuraavaksi SJK saa vastaansa ensi viikon perjantaina 8.3. kotihallissaan Kokkolan GBK:n ja keskiviikkona 13.3. alkaa Suomen cup ottelulla VIFK:ta vastaan Mustasaaren Botniahallissa.

SJK: Tomas Karike, Matti Lähitie, Kalle Taimi, Pavle Milosavljevic, Jyri Hietaharju, Chris Cleaver, Johannes Laaksonen, Timo Rauhala (76′ Daniel Caumo), Justin Moose, ja Kim Palosaari