123 456 7890

Kausi 2016 on päättynyt ja SJK:lle se oli suurten asioiden kausi. OmaSp Stadion vihittiin käyttöön kesällä ja seurana SJK otti sen myötä valtavan harppauksen eteenpäin. Joukkue voitti ensimmäistä kertaa historiassaan Suomen Cupin, sekä Veikkausliigan pronssimitalit. Myös Mestareiden Liiga -hymnin kuuleminen Seinäjoella karsintaotteluissa, tuo vieläkin monelle kylmät väreet hyvällä tavalla.

Alkukausi oli haasteellinen niin urheilullisesti kuin olosuhteidenkin osalta. SJK aloitti kauden heikosti ja pelejä jouduttiin pelaamaan puutteellisella Jouppilanvuoren tekonurmella. Keskuskentälle jätettiin hyvästit ja seuran toimisto muutti uudelle OmaSp Stadionille. Samalla valmistauduttiin pelaamaan ensimmäiset Mestareiden Liigan karsintaottelut Seinäjoella.

SJK:n katsojamäärät kasvoivat uusiin ennätyksiin OmaSp Stadionin myötä ja samalla kannattajatoiminta otti harppauksen eteenpäin. Tunnelma omassa uudessa kodissa on ollut mahtava ja siitä suuri kiitos teille aivan kaikille.

Koko SJK-väki juhlii vielä yhdessä ensi lauantaina 29.10. kun OmaSp Stadionilla järjestetään Kaudenpäätösjuhlat. Ylimmän kerroksen Atria Loungessa aloitetaan klo 18.00 Coctailpöydän herkkujen kanssa ja klo 19.00 aloitetaan juhlat myös toisen kerroksen Carlsberg Sport Barissa. Atria Loungen tilaisuuteen voi ostaa illalliskortteja SJK Shopista ja SJK:n toimistolta. Puhelimitse illalliskortit Teemu Virtanen: 045 321 8599 tai Jussi Kankaanpää: 050 410 1906. Carlsberg Sport Barin juhliin on vapaa pääsy. Mukana molemmissa juhlissa on myös SJK:n pelaajat, sekä joukkueen että seuran johto. Carlsbergissa viihdyttää DJ kansaa ja siellä jaetaan seuran omat kauden palkinnot joukkueelle.

Kausi 2017 alkaa joulukuussa

Juuri tällä hetkellä taustalla valmistaudutaan jo kauteen 2017. Jatkosopimuksia ja uusia pelaajasopimuksia neuvotellaan ja uutisia on tulossa vielä tällä viikolla.

Ensi lauantain juhlien jälkeen joukkue jää hyvin ansaitulle lomalle ja aloittaa kevyen harjoittelun uudelle kaudelle joulukuussa. Tammikuussa mennään jo lujaa ja vuoden alusta alkaa Suomen Cupin uusi lohkovaihe, joka korvaa kokonaan Liigacupin. 2017 Suomen Cupin Finaali on kaavailtu pelattavaksi Seinäjoella.

SJK Shop palvelee normaalisti joka arkipäivä pelaajien lomaillessakin. Samoin SJK:n toimisto palvelee normaalisti. SJK Shopiin on tullut myös paljon uutta fanituotetta. Talveksi siellä on SJK-hanskoja ja uusia talvitakkeja. SJK-lahjakortti on varma valinta isäinpäivän lahjaksi, pikkujouluihin tai joululahjaksi. Myös kauden 2017 kausikortit ovat olleet myynnissä jo muutaman viikon ajan. SJK:n verkkokauppa palvelee 24/7 ja löydät sen tästä linkistä: SJK Shop

Ensi kesänä SJK pelaa UEFA:n Eurooppa Liigan karsintoja Seinäjoella ja nuo ottelut alkaa kesäkuun lopulla tai heinäkuun alussa. SJK aloittaa tällä tietoa karsinnat ensimmäiseltä kierrokselta. Viides kierros on jo lohkovaihetta.

Tervetuloa lämpimästi mukaan ensi kaudella! Silloin aloitetaan heti alusta alkaen OmaSp Stadionilla!