123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho voitti Suomen Palloliiton Juhlapäivä-ottelutapahtuman yhteydessä järjestettävän laatutapahtumakilpailun. Kisan voittaja nettosi suorituksestaan 2000.

Kaudella 2012 laatutapahtumakilpailussa arvioitiin kunkin Juhlapäivän ottelutapahtuman laatu. Laadullisia kriteereitä olivat mm. ottelun tunnelma, yleisöpalveluiden toimivuus, tapahtuma-alueen siisteys/viihtyisyys ja tapahtuman turvallisuus sekä alueellisesti toteutettu seurayhteistyö katsojarekrytoinnissa. Ottelutapahtuman laadun arvioi Veikkauksen ottelutarkkailija ja Suomen Palloliitto asteikolla 1-5.

Kerhon ottelutapahtuman laatukeskiarvo oli 4,67 ja perusteluissa mainittiin, että Seinäjoella fanikulttuuri on näkyvää (huivit+kannustus), otteluun oli järjestetty juniorimarssi peliin, oheisohjelmaa tauolle ja hyvä ennakkoviestintä. Kilpailussa toiseksi tuli perinteinen jalkapallokaupunki Kotka ja FC KooTeePee. Palloliitto järjesti samalla myös yleisörekrytointikilpailun, jossa voiton ja 3000 nappasi Joensuun JIPPO.

Seinäjoella kesäkuun 30. päivänä pelatussa Juhlapäivän ottelussa, ennen varsinaista ottelua, järjestettiin futisriehaa Pub Wilsonissa, missä SJK-huivilla tai pelipaidalla sai alennuksia ja paikalla oli esiintymässä Haapalan Veljekset -orkesteri. Futisriehasta kokoonnuttiin yhdessä Lakeuden Puistoon, josta SJK Kannattajien sekä SJK Junioreiden johdolla marssittiin peliin liput liehuen ja laulut raikuen vaikka vettä tuli koko taivaan täydeltä. Itse ottelun FC Viikinkejä vastaan SJK voitti lukemin 3-1.

SJK kiittää kaikkia kannattajiaan, junioreita ja muita katsojia hienosta tapahtumasta. Seinäjoki on jalkapallokaupunki!