123 456 7890

Kerhon tavoite kaudelle 2011 on selkeä, edustusjoukkue halutaan nostaa Ykköseen. Sen lisäksi nuorten joukkueiden toiminta on edelleen erittäin suuressa ja olennaisessa roolissa muodostaen seuran toiminnan ja tulevaisuuden kivijalan yhdessä hyvin hoidetun talouspuolen kanssa.

Valiosarjassa pelaavan Akatemian tavoite on pysyä siellä jatkossakin. A-junioreiden SM-sarjassa neljänneksi sijoittuneen joukkueen halutaan säilyttävän paikkansa SM-sarjassa ja organisaatioon kuuluvan TP-Seinäjoen B-junioreiden nousevan sinne takaisin mahdollisimman nopeasti. Nuorten joukkueiden pelaajien ja valmennuksen taso onkin jo ehdotonta eliittiä valtakunnassa.

Edustusjoukkueessa vastuuvalmentajana aloittaa Christoffer Toffe Kloo, joka on viimeiset kaksi kautta valmentanut Kakkosen Lohko C:ssä Kerhon tavoin pelaavaa Vaasan VIFK:ta. Hänen avukseen tulee toinen VIFK:n kasvatti, Max Peltonen. Kloo oli Kerhon ykkösvaihtoehto jo viime kaudella, mutta voimassaoleva sopimus esti tuolloin tulemisen seuraan.

Peltonen vastaa myös Kerhon SM-sarjassa pelaavien A-junioreiden vastuuvalmentajan tehtävistä saaden avukseen Vaasan Piirin piirijoukkueissa yhteistyötä tehneen valmentajakumppaninsa, Jorma Tuohisaaren.

Kerhon urheilutoimenjohtajana aloittaa puolestaan seinäjokelaiselle futisväelle varsin tuttu mies, Asko Ristimäki. Seuran maalivahtivalmennus tulee olemaan hyvissä käsissä, sillä Rolf Laitamäki saa kaverikseen Jari Kujalan, joka on tehnyt samoja hommia mm. VPS:n liigajoukkueessa.

Seuran valmennusjohdon kokoamisessa tärkeimpänä kriteerinä ja johtolankana on ollut jalkapalloilullisen ammattitaidon lisäksi yhteistyökyky ja johtamisominaisuudet.