123 456 7890

Kerho avaa II KOMIA:n
Seinäjoen Jalkapallokerho avaa omalta osaltaan II kansainvälisen KOMIA-turnauksen keskiviikkoiltana Wallsport Areenassa kohdatessaan Helsingin Jalkapalloklubin.

Ottelu on Kerholle talvikauden viides. Neljä ensimmäistä ovat tuottaneet kolme voittoa ja tappion FF Jarolle. Närpes Kraft on kaadettu kahdesti selkein numeroin. Ensin Pietarsaaressa 5-1 ja lauantaina kotona 5-0. Vihtavuoren Pamaus kaatui puolestaan kotihallissa 4-0. Sen sijaan FF Jaro oli liian vahva kotiareenallaan tyrmäävin 7-2 -numeroin.

II KOMIA-turnauksen avausottelu on toisinto viime helmikuulta, jolloin Kerho kohtasi Klubin. Silloin mestarijoukkue osoitti toisella puoliajalla kaapin paikan oltuaan tauolla tappiolla ennakkoluulottomasti pelannutta Kerhoa vastaan.

Koko alkukauden sivussa olleen Ville Ylisen kaksi osumaa antoivat Kerholle 2-1 -johdon, joka kuitenkin lopulta taittui 5-2 (1-2) -tappioksi Klubin nakattua toisella puoliajalla tuoreet ja entistä kovemmat pelimiehet kentälle. Varsinkin Dawda Bahin sisääntulo osoittautui myrkylliseksi piikiksi Kerhon lihaan.

HJK on pelannut selvästi Kerhoa enemmän alkukaudesta. Joukkue osallistui Pietarin CIS Cupiin pelaten siellä neljä ottelua. Myös Lahti Cupissa Klubi oli mukana ovatpa Antti Muurisen suojatit ehtineet jo avata liigacup -urakkansakin TPS:aa vastaan 3-1 -vierasvoitolla.

Kerhon leiristä vastuuvalmentaja Christoffer Kloo on lomamatkalla, joten valmennusvastuu lepää nyt Max Peltosen ja Asko Ristimäen leveillä harteilla. Pelaajistosta sivussa ovat takuuvarmasti jalkapotilaat Jaakko Lampi, Teemu Penninkangas ja Christian Sund. Sen sijaan Lee Brennan jatkaa testiaikaansa Kerhon väreissä turnauksen ajan.

Kerhon tulivoimasta ovat talvikauden treenipeleissä vastanneet kolme kertaa osunut Petter Meyer, kahdesti maalanneet Miika Asunmaa, Timo Rauhala, Jesse Jääskeläinen, sekä juuri 1+1-vuotisen sopimuksen seuran kanssa tehnyt Arttu Seppälä. Maalin mieheen ovat tulittaneet Chris Cleaver, Lee Brennan, Mikko Ylihärsilä ja Miika Korpela. Vastustajan puolustus on kertaalleen pistänyt pallon omiin.

On mielenkiintoista nähdä, millaisen joukkueen HJK Kerhoa vastaan tällä kertaa nakkaa kehiin. Edellisessä kohtaamisessahan pääosa avauksen pelaajista oli Klubi 04:n pelaajia höystettynä muutamalla avauksen miehellä. Joka tapauksessa helsinkiläisten joukoista on poissa minimissään seitsemän maajoukkuetehtävissä olevaa tai kolhiintunutta pelimiestä.

Ottelu alkaa Wallsport Areenassa keskiviikkona klo 19.00 ja sitä voi seurata myös internetin välityksellä osoitteessa www.seinajoki.tv