123 456 7890

Reservijoukkue Kerho 07 jatkaa valmistautumista 27.4. alkavaan Kakkosen Pohjoislohkoon ja kohtaa huomenna lauantaina harjoitusottelussa Sporting Kristinan.
Ottelu pelataan Wallsport areenassa klo 14.15 alkaen.

Kristiinankaupungin ylpeys

Kakkosen länsilohkossa pelaava Sporting Kristina nousi viime kaudelle Kakkoseen ja joukkue säilyttikin siellä paikkansa, vaikka alunperin tippui Kolmoseen ollen Kakkosen lohkojen heikoin kahdeksanneksi sijoittunut joukkue.

Itä- ja Keski-Suomesta ei lopulta kauden päättyessä löytynyt nousijoita, joten Sporting sai pitää paikansa Palloliiton täydennysmenettelyn sääntöjen mukaisesti.
Alunperinkin joukkue nousi Kakkoseen hieman yllättäen ja joukkue ei satsannut pahemmin Kakkosen kauteen.

Nyt joukkue kuitenkin tietää mitä Kakkosessa säilyminen vaatii ja joukkue on vahvistanut rivejään tätä silmällä pitäen. Joukkueen valmentajaksi tuli entinen seuran pelaaja, Miroslav Rajkovic ja häntä nähtäneen kentällä jatkossakin.
Seinäjoelle joukkue tulee hyvin treenanneena ja näyttöhaluja puhkuen.

Kerho 07:n mukana edustuksen pelaajia

Huomiseen otteluun Kerho 07 saa vahvistuksia SJK edustusjoukkueesta, kun ainakin maalivahti Tomas Karike, sekä kenttäpelaajat Daniel Caumo, Timo Rauhala ja Teemu Penninkangas hakevat täysiä peliminuutteja.

SJK edustus pelaa oman harjoitusottelunsa jo tänään, joten myös siinä vähemmälle peliajalle jääneet pelaajat saattavat olla mukana myös huomenna.

Kerho 07:lla ei varsinaisia omia sopimuspelaajia ole tällä hetkellä kuin kolme, mutta joukkueen rinkiin kuuluu edustuksen ja junioripelaajien lisäksi yhteensä kymmenkunta yli-ikäistä viime kausien junioria tai kokeneempaa edustusjoukkueen pelaajaa.

Jobinpostia kauteen valmistautumiseen joukkue sai, kun muutaman Rauman Pallo-Iiroissa vietetyn vuoden jälkeen paluun Seinäjoelle tehneen Ville Kukkasen polvi rikkoutui harjoituspelissä Närpiön Kraftia vastaan ja näillä näkymin miehen tämä kausi menee sitä parannellessa. Kukkanen olisi entisenä SJK edustuksen pelaajana ollut mieluinen lisä joukkueeseen.

Joukkueen päävalmentajalla Max Peltosella riittää kiireitä tänä viikonloppuna tämän pelin lisäksikin, sillä sunnuntaina alkaa U19 joukkueella SM-sarjan kaksiosaiset jatkokarsintaottelut FC Lahtea vastaan. Siten myöskään tuon joukkueen avainpelaajia ei peluuteta lauantain ottelussa.

Tervetuloa katsastamaan Kerho 07:n kuntoa Wallsportiin.
Kerho 07 – Sporting Kristina, lauantaina 6.5. klo 14.15.

Liput 5 euroa, kausikorteilla ja kannattajakorteilla ilmaiseksi.
Lapset alle 12 vuotta sekä sotaveteraanit ovat aina kunniavieraita.