123 456 7890

Kerho 07:n ja Vasa IFK:n välinen Kakkosen länsilohkon ottelu, päättyi Kerhon kannalta murheellisesti, sillä isäntäjoukkue osoitti olevansa sarjan kovimpia joukkueita. Kerho 07:lla puolestaan oli kosolti epäonneakin matkassa, sillä parissa maalissa pallo pomppi muuttaen suuntaa omista pelaajista. Lopussa Kerho joutui vielä pelaamaan kahden miehen vajauksella, kun puolustaja Timo Rauhala loukkaantui vaihtojen ollessa jo tehty ja Jaakko Vihanta ajettiin ulos kahdella keltaisella. Ennen tätä ottelua, molemmat joukkueet olivat selvinneet kauden otteluista tappioitta.

VIFK – Kerho 07 5-0 (2-0)
1-0 14 min Males Lombo
2-0 28 min Travis Cantrell
3-0 47 min Joonas Vahtera
4-0 66 min Travis Cantrell
5-0 80 min Joonas Vahtera

Peli alkoi tasaisissa merkeissä ja molemmat joukkueet pääsivät kertaalleen kulmatilanteesta koittamaan maalintekoa. Maalinteon aloitti kuitenkin kotijoukkue, kun vasemmalta laidalta tultiin ensin keskelle ja siitä pallo Males Lombolle joka tykitti etuyläkulmaan.

Kun noin puolituntia oli pelattu, osui VIFK jälleen. Tällä kertaa oma puolustus haparoi ja pallo kimpoili useamman pelaajan kautta lopulta maaliin. Maali merkittiin VIFK:n yhdysvaltalaisvahvistus Travis Cantrellille.

Ensimmäisen puoliajan lopussa Kerho 07 sai kuitenkin vielä painostuksenkin päälle, mutta maalihanat pysyivät kiinni taukovihellykseen asti.

Toinen puoliaika alkoi murheellisesti, kun heti alusta pallo pelattiin oikeaan laitaan. Sieltä hyvällä syöttökuviolla lähemmäs rangaistusalueen rajaa ja lopulta kuudentoista alueen kulmalta lähti laukaus, joka muutti hieman suuntaa oman puolustajan jalasta. Taululle jo 3-0 numerot. Maalintekijänä VPS:stä juuri ottelun alla VIFK:n riveihin siirtynyt Joonas Vahtera.

Samalla katkesi Kerhon selkäranka ja VIFK kaunisteli lukuja 4-0 maalilla 65 minuutilla. Eikä nuo jäänyt edes loppunumeroiksi, sillä Joonas Vahtera iski päivän toisen maalinsa, Kerho 07:n pelattua vajaamiehisenä Timo Rauhalan loukkaannuttua.

Vielä ennen loppua kentälle puoliajalla vaihdettu Jaakko Vihanta katseli toistamiseen keltaista korttia, sekä perään punaista. Näin Kerho 07 joutui pelaamaan kahden miehen vajaalla ottelun loppuun.

Kerho 07:n seuraava ottelu on jo ensi keskiviikkona, 28.5. klo 18.30 ja myös silloin käydään alueen herruudesta taistoa, kun Kerho 07 isännöi Närpiön Kraftia Keskuskentällä.

Kerho 07: Ville Viljala MV, Joona Lautamaja, Kalle Taimi, Jesse Jääskeläinen, Felipe Aspegren, Timo Rauhala, Sami Viljanen (46› Jaakko Vihanta), Jesse Sarajärvi (69› Miika Korpela), Aki Sipilä, Samir Bouroussi (37› Elias Ahde) ja Tuomas Lähdesmäki.

Varoitukset: 53› ja 88› Jaakko Vihanta (ulosajo)