123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon reservijoukkue Kerho 07 pelaa lauantaina 20.4. klo 14.15 viimeisen harjoitusottelunsa, ennen 27.4. alkavaa Kakkosen sarjakautta.

Ulkona Joupiskan tekonurmella, Kerho 07 saa vastaansa samassa Kakkosen pohjoislohkossa pelaavan FC YPA:n.

Ylivieskan Pallo

Alunperin Ylivieskan Pallo nimellä 50-luvulla pelannut FC YPA kuuluu pohjoislohkon ennakkosuosikkeihin ja se tavoittelee sarjanousua tosissaan.

Joukkue on jo pitkään kuulunut Kakkosen kovimpiin, mutta aina on löytynyt lohkosta vielä kovempia joukkueita, jotka ovat paikan nousukarsinnoista vienyt nenän edestä.

Jani Sarajärven valmentama ylivieskalaisjoukkue on nyt kuitenkin vahvistunut nimekkäillä pelaajilla, mm. viime kaudella TPS:n liigajoukkueessa pelannut Leroy Maluka on liittynyt mukaan, samoin VPS:n maalivahti Juuso Kevari ja Ykkösen AC Oulunkin testissä ollut Louis Derbyshire.

Keltapaitainen FC YPA tulee olemaan siten hyvä testi Kerho 07:n ryhmälle.

Mukana edustuksen pelaajia

Kerho 07 tulee samaan mukaansa jälleen useita pelaajia edustuksen ringistä ja mukana on myös SM-sarjapaikan varmistaneen SJK U19 joukkueen pelaajia.

Kenties jopa 10 edustuksen mukana treenaavaa pelaajaa nähdään lauantaina kentällä.

Ottelu on samalla ensimmäinen ulkona pelattava SJK organisaation ottelu, ja paikanpäälle on hoidettu makkaran ja kahvin myynti.

Lauantaille on luvattu tällä tietoa myös kaunista säätä, joten varmasti kiva ilta päivä luvassa Jouppilanvuoren tekonurmella.

Kauden alkamisen kunniaksi SJK tarjoaa ottelun ilmaiseksi kaikille, samoin kuin ennen tätä pelattavan SJK – JBK ottelun.

Tervetuloa viihtymään.