123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon reservijoukkueena toimiva Kerho 07 venyi tasapeliin Vasa IFK:n kanssa Botniahallin liukkaalla alustalla.

VIFK – Kerho 07 2-2 (1-1)
0-1 04 min Aki Sipilä
1-1 10 min VIFK
2-1 57 min VIFK
2-2 82 min Mikael Muurimäki

Ensimmäinen puoliaika alkoi heti Kerhon komennossa, kun laitapakkina tänään urakoinut Teemu Penninkangas nousee vasemmalta laidalta ja antaa unelmakeskityksen Aki Sipilälle takatolpalle. Sipilä tykittää pallon vastuttamattomasti maaliin ja vasta neljä minuuttia pelattuna.

VIFK pääsee kuitenkin peliin mukaan, kun pienen keskialueen sähläyksen seurauksena sinipaitainen pelaaja pääsee läpi ja laittaa pallon Kerhon verkkoon.

Kerho pelaa varsin rauhallisesti rakentaen ja pallokontrolli onkin koko ensimmäisen puoliajan täysin Kerhon hallussa.

Puolentunnin pelin jälkeen virolaista SK Tääksiä peräti kuudella maalilla kurittanut Miika Asunmaa kokeilee komeasti saksarilla ja muuten tyylipuhtaan suorituksen päätös ei tällä kertaa osu takatolpan sisäsyrjää lähemmäksi maaliverkkoa.

Kerhon topparina tässä pelissä pelaa näytille tullut oululainen Teemu Lukkari ja pitkä nuorimies hoitaakin tonttinsa mallikkaasti läpi ottelun. Toisena testipelaajana keskikentän laidassa häärii yhdysvaltalainen Daniel Stevens, joka on tullut antamaan näyttöjä pelattuaan kaksi edellistä kautta PS Kemin joukkueessa.

Ensimmäinen puoliaika päättyy tasatilanteessa, joskin Kerho oli hallitsevampi osapuoli ja olisi siirtyä jopa johtoon pariinkin kertaan.

Toiselle puoliajalle VIFK valmentaja Tomi Kärkkäinen on selvästi lyönyt ruutia äijiinsä, sillä VIFK pelaa ensimmäisen vartin todella vahvasti ja lyö pitkää syöttöä nopeasti Kerhon linjan taakse.

Painostus myös tuo tulosta, kun 57 minuutin pelin jälkeen keskitys vasemmalta laidalta löytyy VIFK pelaajan pilkun tietämiltä ja hän puskee pallon voimalla sisään.

EIkä mene kuin minuutti, kun VIFK on saada jo kolmannen maalin, mutta tällä kertaa maalinedustalle keskitetyn pallon saa hyökkääjä jotenkin tuhrittua monta metriä yli.

Kerho kuitenkin saa puolentunnin jälkeen peliin taas otteen ja rauhoitettua tilanteen. Lisää mukana olevia näyttöpelaajia nähdään 73 min kohdalla, kun porilaislähtöinen ja Kuortaneelle opiskelemaan tulltu Tomi Vainionpää tulee sisään vasemmaksi puolustajaksi.

Kymmenisen minuuttia ennen ottelun loppua puoliajalla sisään tullut ja kapteeninnauhaa hiassaan kantava Mikael Muurimäki saa keskityksen maalin eteen ja hän laittaa tasoituksen sisään komeasti saksipotkulla. Hetkeä aiemmin Muurimäellä oli myös tilanne viimeistellä, mutta silloin hänet kaadettiin, tuomarin kuitenkaan tilanteeseen reagoimatta.

2-2 lukemat jäävät myös lopputulokseksi ja Kerho 07:lle tulos on hyvä, sillä VIFK:ta on povattu Kakkosen pohjoislohkon kärkeen tulevalla kaudella.

Seuraavan kerran Kerho 07 on tositoimissa lauantaina 16.3. Närpiön Polarhallissa, isäntinä toimii Närpes Kraft.

Kerho 07: Tuomas Karjanlahti, Teemu Penninkangas (73′ Tomi Vainionpää), Teemu Lukkari, Sami Viljanen (45′ Metsä-Ketelä), Jesse Jääskeläinen, Ville Ylinen, Juuso Simpanen, Aki Sipilä (45′ Mikael Muurimäki), Juuso Aalto, Daniel Stevens (73′ Samppa Bouroussi) ja Miika Asunmaa (57′ Eetu Takala)