123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon reservijoukkueena toimiva Kerho 07, aloittaa treenipelikauden tämän viikon keskiviikkona, kohtaamalla samassa Kakkosen Länsilohkossa alkavalla kaudella pelaavan Sporting Kristinan Seinäjoen Wallsport Areenalla.

Pääosin omista lupaavista nuorista ja hieman kokeneemmista entisistä SJK pelaajista koottu Kerho 07, pelasi viime kaudella vielä Kakkosen Pohjoislohkossa, mutta tuleva kausi menee uusien vastustajien kanssa. Lohkosta onkin tulossa mielenkiintoinen, sillä mukana pelaa monia kovia joukkueita, alueittensa ykköseuroja ja mukana on myös oman alueen paikallisvastustajat VIFK ja Närpes Kraft.

On kiva että vihdoin ja viimein Kerhokin pääsee liikkeelle ja antamaan tärkeitä minuutteja nuorille pelaajille aikuisten peleissä. Myös edustuksessa vähemmälle peliajalle jääneille keskiviikon ottelu on tärkeä, kommentoi tulevaa harjoitusottelua Kerho 07:n päävalmentaja Max Peltonen.

Ottelussa nähdään myös odotettu paluu kentille, kun vuoden loukkaantumisen jälkeen sivussa ollut Luis Fernando astelee maalinsuulle.

Pahasti helmikuussa 2013 loukkaantunut Luis Fernando nähdään keskiviikkona maalissa.

Sporting Kristina kohdattiin myös viime vuonna

Viime kaudella Kakkosen länsilohkossa pelannut Sporting on tuttu vastus jo viime keväältä, sillä vastaava harjoitusottelu huhtikuussa päättyi Kerhon 3-0 voittoon. Tuolloin Kerhon maalintekijöinä oli Mikael Muurimäki, Daniel Caumo ja Teemu Lukkari, joista kukaan ei ole enää mukana joukkueessa.
Kakkosessa kristiinankaupunkilaiset olivat lohkossaan kahdeksansia.

Seura pyrkii määrätietoisesti eteenpäin ja toimintaa kehitetään jatkuvasti. Tarkoitus on vakiinnuttaa paikka Kakkosessa pidemmäksi aikaa. Mukaan on värvätty myös ulkomaalaisvahvistuksia ja joukkueen valmentajaksi saatiin takaisin vanha tuttu Janne Lindström, joka valmensi Sporting Kristinaa myös kausina 2011–2012. Kaudella 2011 Sporting nousi hänen johdollaan kakkoseen. Lindström on valmentanut joukkuetta myös kausina 2009 ja 2007 ja hänellä on valmentajakokemusta Ykkösessä aikoinaan pelanneista FC Hongasta ja Hangö IK:sta. Lindström on myös mukana Suomen Futsal maajoukkueen valmennusjohdossa.

Sporting Kristinalla on tällä hetkellä 10 sopimuspelaajaa ja heidän lisäkseen keskiviikkona nähdään mukana vielä sopimuksettomia pelaajia, sekä testimiehiä.

Viimeksi Kerho 07:aa Sportingia vastaan kipparoi kokenut Ville Ylinen.

Kerho 07 saa kovan kokoonpanon

Keskiviikkona Kerho saa jalkeille melko kovan kokoonpanon, sillä A-junioreilla ei ole omaa ottelua tällä viikolla ja ottelu toimii näyttöpaikkana edustuksen kanssa vähemmälle peliajalle jääneiden pelaajien kohdalla.

Ainakin Espanjalainen Jordi Julio Lasaosa nähdään varmuudella mukana, samoin vuoden sivussa ollut maalivahti Luis Fernando. SJK edustuksen miehistä pelikunnossa on melkein kaikki pelaajat, joten viime lauantaina VPS:ää vastaan pelaamattomat pelaajat saatetaan nähdä mukana Kerho 07:n paidassa.

Varmuudella pois on kuitenkin Aleksi Ahde, joka on armeijassa ja osa A-junioreista viettää parhaillaan hiihtolomaa. Myös A-junnujen pikkukolhut hoidellaan tämän viikon levolla pois.

Viime kauden Kerhon joukkueesta varmuudella sivussa on komean uransa viime kauden päätteeksi lopettanut hyökkääjä Mikael Muurimäki ja muualle jo siirtyneet Teemu Lukkari, Stanislav Goldberg, Juuso Aalto, Joakim Jans, Tomas Karike ja Tuomas Karjanlahti.

Mielenkiintoinen kokoonpano on joka tapauksessa keskiviikkona luvassa ja Sporting mielellään koittaisi ottaa voitolla psykologista etuotetta tulevan kauden sarjaan.

Harjoitusottelu Kerho 07 vs. Sporting Kristina, Wallsport Areenassa keskiviikkona 26.2. klo 19.00.

Liput otteluun 5 euroa. SJK kausikorteilla sisään ilmaiseksi. Myös alle 8 vuotiaat ja sotaveteraanit pääsevät ilmaiseksi.

Tervetuloa viihtymään Wallsportille!