123 456 7890

Kerho 07 matkustaa sunnuntaina Rauman Äijänsuolle ja kohtaa siellä isäntäjoukkue Pallo-Iirot Kakkosen länsilohkon kamppailussa.

Ottelu on Kerholle kolmas vierasottelu putkeen ja toinen kerta tällä kaudella Raumalla. Edellinen ottelu päättyi pistejakoon 1-1 tuloksella toukokuussa.

Sarjassa Pallo-Iirot ovat neljäntenä ja Kerho majailee viiden pisteen päässä heidän takanaan kahdeksantena. Kerholla on tosin yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Viime viikolla Kerho 07 hävisi FC Hämeenlinnalle 2-0 luvuin Hämeenlinnan Kaurialassa, kun taas Pallo-Iirot voittivat sarjajumbo Sportingin kotonaan 3-1 luvuin.

Hannu Tourun valmentama Pallo-Iirot aloitti kauden hurjilla tehoilla ja johti sarjaa ottamalla suurinumeroisia voittoja. Kesäkuun aikana kuitenkin voitot vaihtuivat tasapeleihin, mutta edelleen maalinteossa on onnistuttu. Varsinkin raumalaisten hyökkääjä Juho Patola on ollut iskussa ja mies johtaakin länsilohkon maalipörssiä kahdeksalla osumallaan.

Kerho saa peliin mukaan maajoukkuekomennuksella olleet Elias Ahteen ja Tuomas Lähdesmäen ja edustuksesta tulee ainakin Teemu Penninkangas joukkuetta vahvistamaan.

Pelikieltoja ei ole ja ainoastaan Sami Viljanen on varmuudella sivussa loukkaantumisen johdosta.

Pallo-Iirot – Kerho 07 sunnuntaina 6.7. klo 18.30 Äijänsuon stadionilla.

Kerho pelaa jo kolmannen vierasottelun putkeen sunnuntaina.