123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon reservijoukkueena toimiva ja Kakkosen Pohjoislohkoon ensi kaudella valmistautuva Kerho 07 kohtaa lauantaina klo 12.15. Botniahallissa yhden tulevan lohkon ennakkosuosikin, Vasa IFK:n.

Kakkosen joukkueet kohtasivat harjoitusottelussa jo aiemmin tänä talvena, kun VIFK vieraili Seinäjoen Wallsport Areenassa helmikuussa ja tuolloin Kerho 07 oli parempi maalein 2-1. Kerhon maaleista vastasi tuolloin testimiehet Kevin Garcia ja Marten Saarlas.

Oman mehukkaan lisänsä tähän lauantain otteluun tuo se, että SJK edustus kohtaa ensi keskiviikkona samaisen VIFK:n Suomen Cupin 3.kierroksen ottelussa klo 18.00 ja tuon ottelun voittaja saa palkinnoksi 4.kierroksella kotikentälleen Veikkausliigan paikalisvastuksen, Vaasan Palloseuran.

VIFK Kärden komennossa

Entinen SJK valmentaja Tomi “Kärde” Kärkkäinen on lyönyt joukkueensa kovaan iskuun ensi kauden koitoksia ajatellen.

Vaikka Kerho 07 heidät kotikentällään kaatoikin, ei voitto tulllut helpolla, sillä VIFK on kova joukkue.

He prässäävät kovaa ylhäältä alkaen ja joukkueesta löytyy myös aimo annos fyysisyyttä. Joukkueessa on myös ripakopallinen kokemusta ihan liigakentiltä asti, joten VIFK:n tavoitteeksi asetettu nousu Ykköseen on täysin realistinen.

Viime kaudella nousuun ei ollut mahdollisuuksia Kakkosen Länsilohkossa, sillä niin ylivoimaisesti Tampereen Ilves sitä hallitsi.

Tälle kaudelle VIFK:n suurin uhkaaja lieneekin tulevan Kokkolan suunnasta, missä sekä täänään Wallsportissa SJK edustusjoukkuetta haastava GBK että KPV laittavat varmasti haaveille kapuloita rattaisiin.

Kerhon mukaan jälleen pelaajia edustuksen ringistä

Kuten reservijoukkueen osaan kuuluu, tulee jokaiseen peliin tällä kaudella mukaan monia SJK edustuksen treeniringin pelaajia. Niin myös huomenna.

Näiden pelaajien nimet ei tätä kirjoitettaessa ole vielä tiedossa, silllä SJK kohtaa omassa ottelussaan tänään GBK:n ja SJK U19 joukkue huomenna SM-Karsinnassa Oulun Luistinseuran.
Kokoonpano tulee siis elämään kovasti ja tämä tuo omat haasteensa kesälläkin Kerho 07:aa vastuuvalmentajana luotsaavalle Max Peltoselle. Peltonen on myös entinen VIFK valmentaja ja pelaaja, joten hän tuntee oman joukkueensa lisäksi myös vastustajan läpikotaisin.

VIFK – Kerho 07 Mustasaaren Botniahallissa lauantaina 9.3. klo 12.15.