123 456 7890

Kerho 07 matkustaa lyhyen ajan sisällä jo toistamiseen Tampereen Tammelan Stadionille ja kohtaa siellä isäntäjoukkue Tampereen-Viipurin Ilves-Kissat.

Kerho kohtasi Ilves-Kissat jo aiemmin kauden alkupuolella ja tuolloinkin pelattiin Tampereella. Silloin kenttänä toimi Pyynikin tekonurmi ja Kerho voitti ottelun 3-2 luvuin.

Kiva päästä taas Tammelaan, joka on loistavassa kunnossa. Viimeksi pelattiin Ilves-Kissoja vastaan Pyynikissä ja se on vähän pienempi kenttä. Ilves-Kissat on hyvä erikoistilanteissa. Pitkiä rajaheittoja tulevat varmasti viljelemään taas ja ovat nopeita vastaiskuissa. Meidän pitää olla näiden kanssa tarkkana, analysoi Kerho 07:n vastuuvalmentaja Max Peltonen.

Ilves-Kissojen maalissa pelaa Seinäjoella syntynyt ja SJK:ssa pelannut Tuomas Karjanlahti.

Kerho 07 lähtee peliin ilman Timo Rauhalaa, joka on pelikiellossa korttitilin täyttymisen vuoksi, myös puolustaja Joona Lautamaja on varmuudella sivussa. Jesse Jääskeläinen jouduttiin ottamaan vaihtoon viime kotiottelussa Å;IFK:ta vastaan ja hänen pelaamisensa keskiviikkona on vielä epävarmaa. Edustusjoukkueesta on mahdollista ottaa mukaan pelaajia jotka eivät pelanneet SJK:n kotiottelussa sunnuntaina RoPS:a vastaan. Toisaalta edustusjoukkueella on samaan aikaan oma vierasottelunsa Vaasan Palloseuraa vastaan.

Kakkosen länsilohkossa joukkueet ovat edenneet koko lailla tasatahtiin, Kerho 07 on seitsemäntenä ja pisteen verran vähemän keränneenä Ilves-Kissat ovat kahdeksantena. Marginaalit ovat pienet, sillä voitolla Kerho nousisi viidenneksi, vain kolmen pisteen päähän lohkon kakkossijasta.

Ilves-Kissat – Kerho 07 alkaa Tammelan Stadionilla keskiviikkona klo 18.30.

Kerho 07 kohtaa keskiviikkona Ilves-Kissat Tampereen Tammelassa

Ensi viikon kotiottelu siirtyy

Kerho 07:n ensi viikolle torstaiksi merkitty kotiottelu Maskun Palloseuraa vastataan siirtyy ja uusi ajankohta ottelulle on keskiviikkona 16.7. klo 18.30.
Siirto johtuu Kerhon useiden pelaajien Suomen nuorisomaajoukkuekomennuksista.

Tämä tarkoittaa sitä, että Kerho 07 pelaa nyt kolme vierasottelua putkeen, tämän keskiviikon Ilves-Kissat peli mukaan laskettuna. Kotona puolestaan on kolmen ottelun putki heti tämän jälkeen ja Keskuskentällä Kerhon pääsee näkemään seuraavan kerran heinäkuun 10. päivä VIFK:ta vastaan.