123 456 7890

Miesten Kakkonen ja A-nuorten SM-sarja päättyy tänä viikonloppuna, kun Kerho 07 kohtaa Å;IFK:n Jouppilanvuorella ja SJK U19 isännöi Wallsportilla TPS:n U19 joukkuetta. Molemmat ottelut pelataan lauantaina ja vielä osittain päällekäin. Kerho 07:n ottelu Jouppilanvuoren tekonurmella alkaa klo 14.00 ja Wallsportissa peli potkaistaan käyntiin klo 15.00.

A-junnuillla on ollut tiukkoja pelejä ja halutaan päättää kausi hyvin. TPS pelaa vielä mitaleista ja sieltä tulee hyvä joukkue, jota vastaan saadaan puristaa täysillä. TPS on nopea, taitava ja aika fyysinenkin joukkue. Varsinkin heidän laitahyökkääjät ovat kovia ja he pyrkivät nopeilla suunnanmuutoksilla maalintekoon, kertoo SJK U19 joukkueen vastuuvalmentaja Max Peltonen.

Ja kun taas katsoo Kerho 07:n viimeisiä tuloksia, niin ehdottomasti halutaan parantaa ilmettä ja päättää kausi voittoon. Tampereellakin oltiin hyviä noin tunnin ajan, mutta sitten tapahtui jotain ja hävisimme lopulta ottelun. Nyt halutaan pelata hyvä peli loppuun asti. Pelihalun ja tekemisen pitää olla hyvää. Å;boa vastaan meillä on ollut kaksi tasaista peliä ja Å;bo on ehdottomasti parhaimmasta päästä tässä sarjassa. Tiivis puolustaminen ja ne haluaa ylhäältä voittaa pallon. Palvelee meitä hienosti että saadaan hyvä peli kauden loppuun, toteaa Peltonen, joka kantaa myös Kerho 07:n valmennusvastuun.

Koska joukkueet pelaavat lähes samaan aikaan, aiheuttaa se hieman erityisjärjestelyitä. Nyt pelaajat pitää jakaa omiin ryhmiinsä kahden joukkueen välillä, eikä voida käyttää samoja miehiä toisen mukana kuten on tehty tähän asti. Myös valmennusvastuun A-junnujen pelissä ottaa edustuksen valmennusryhmän Chris Cleaver, joka suorittaa A-valmentajakurssia ja tämä peli kuuluu samalla hänen koulutukseensa. Peltonen vastaa Kerho 07:n päätösottelusta normaalisti.

Kerho 07:n riveistä sivussa on varmuudella loukkaantunut Sami Vilijanen ja Timo Rauhala on vielä kysymysmerkillä, oltuaan sivussa viime viikonlopun TPV ottelusta loukkaantumisen vuoksi.

Suomen U19-maajoukkueen mukana EM-karsintaturnaukseen ensi viikolla lähtevät Elias Ahde ja Tuomas Lähdesmäki, huilaavat molemmat ottelut ja näin he pääsevät täydessä iskussa edustamaan Suomea.

Ellu ja Tuppu huilaa. Näin olemme sopineet heidän ja maajoukkuevalmentaja Jarkko Wissin kanssa. He lähtevät EM-karsintaturnaukseen ja se on iso asia heille. He edustavat siellä kuitenkin seuraa, maata ja itseään ja tämä on hieno juttu myös meille, Max Peltonen sanoo.

Kakkosen länsilohkon päätösottelu:
Kerho 07 – Å;IFK, lauantaina 4.10. klo 14.00 Jouppilanvuoren tekonurmella.
Liput kaikilta vain 5 euroa (normaalisti 8 euroa) ja makkarat sekä kahvit syystarjouksella vain euron kappale. SJK kausikortit käyvät normaalisti.

A-nuorten SM-sarjan päätösottelu:
SJK U19 – TPS U19, lauantaina 4.10. klo 15.00 Wallsport Areenalla.
Peliin vapaa sisäänpääsy.

Tervetuloa kannustamaan molemmat joukkueet voittoihin omissa päätösotteluissaan.

SJK U19 joukkueen pelaajat ovat olleet isossa roolissa myös Kerho 07:n peleissä tällä kaudella. Myös valmennusryhmä on ollut sama molemmissa.