123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon reservijoukkue, Kerho 07, joka pelaa Kakkosen Pohjoislohkossa, isännöi sunnuntaina 14.7. klo 18.30 alkavassa ottelussa Kokkolan GBK:ta. Ottelu pelataan Seinäjoen Keskuskentällä.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen Kokkolassa päättyi Kerhon vierasvoittoon 2-3 luvuin. Tuolloin GBK johti jo puoliajalla 2-0, mutta Sami Vijasen, Eetu Takalan ja Mikael Muurimäen maaleilla Kerho nousi voittoon.

Lähde kannustamaan Kerho 07 voittoon Kakkosen Pohjanmaan paikallisderbyssä sunnuntaina.

GBK ja SJK edustus kohtasivat viimeksi kaudella 2011 Kakkosessa

GBK:ssa muutoksia

GBK:n kausi on sujunut odotuksiin nähden erittäin huonosti. Alunperin joukkueen piti taistella noususta tällä kaudella ja mukaan hommattiin nimekkäitä vahvistuksia, kuten entinen Veikkausliigan maalikuningas, ruotsalainen David Carlsson.

Pelit eivät kuitenkaan alkaneet hyvin ja loukkaantumiset koettelivat joukkuetta. Lopulta seuran hallitus tuli siihen pisteeseen, että valmentaja Josef Lomski, entisen SJK pelaaja Patrik Lomskin veli, sai lähteä ja valmennusvastuun otti pelaajakaksikko Chris Corcoran & Tommi Halonen.

Yhdysvalloista tulevan Corcoranin ja Halosen pesti on kestänyt toistaiseksi vasta yhden ottelun, mutta se olikin sitäkin tärkeämpi, nimittäin Kokkolan paikallisottelu KPV:ta vastaan.

Tuon ottelun GBK onnistui uudella valmennusjohdollaan hoitamaan ja ottelu päättyi 1-0 mariannepaidoille.

Joukkueen nuoremmasta pelaajapolvesta osa aloitti myös armeijan heinäkuun alussa, joten rinki kapeni rajusti. Seurajohto reagoi myös tähän ja vuokrasi Markus Enlundin kolmeksi otteluksi mukaan.

Hyökkääjä Enlund on pelikelpoinen ensimmäistä kertaa Kerho 07:aa vastaan ja hän siirtyy GBK paitaan Kokkolalaisesta Så;kan joukkueesta. Enlund on edustanut urallaan mm. Vaasan Kiistoa.

Sarjassa GBK on tällä hetkellä edelleen tippumistaistossa, vain pisteen päässä paikallisvastustaja KPV:sta, pelin vähemmän pelanneena. Kerho taas on juuri KPV:n yläpuolella kuudentena, mutta heihin GBK:lla on piste-eroa jo neljä pistettä ja pelimäärä on sama. Kerhon maalisuhde on myös kymmenkunta maalia parempi.

Joka tapauksessa syyskierroksesta on tulossa huikean jännittävä ja jos GBK onnistuu kaatamaan myös Kerho 07:n on koko Pohjanmaan kolmikko mukana tippumistaistossa, vieläpä lähes samoilla pisteillä.

Sunnuntain ottelu on siten käytännössä todella tärkeä molemmille joukkueille.

Nykyään Kerho 07:ssa pelaava Mikael Muurimäki edusti GBK:ta kaudella 2008

Ville Ylinen sivussa kuukauden

Kerho 07:n kapteenina toiminut, kokenut keskikentän johtaja Ville Ylinen, joutuu huilaamaan peleistä noin kuukauden ajan. Syynä tähän on miehen umpisuolen puhkeaminen viime viikolla ja sen jälkeen sairaalassa saatu verenmyrkytys. Mitään hätää ei Villellä ole, mutta kentiltä hän joutuu olemaan sivussa, parannellen veriarvojaan. Tällä hetkellä kaikki näyttää hyvältä ja toipuminen on käynnissä.

Ylisen poissaolo tarkoittaa sitä, että Kerho 07 luottaa entistä enemmän nuoriin pelaajiin. Ja tällä hetkellä A-juniorien SM-sarjassa onkin meneillään kolmen viikon sarjatauko, joten pelaajat on käytettävissä jokaiseen peliin.

Lauantaina SJK edustus pelaa oman pelinsä Keskuskentällä klo 16.00 AC Oulua vastaan ja sen pelin jälkeen selviää ketkä pelaajat on käytettävissä edustusjoukkueen ringistä.

Kerho 07 saa varmasti hyvän ryhmän jalkeille GBK:ta vastaan ja tärkeästä ottelusta lähdetään hakemaan täysiä pisteitä.

Kakkosen Pohjoislohkoa: Kerho 07 vs. GBK, Seinäjoen Keskuskentällä sunnuntaina 14.7. klo 18.30.

Tervetuloa viihtymään Keskuskentälle.


KPV kasvatti Kim Palosaari on iskenyt kahdessa edellisessä pelissä Kerho 07:lle yhteensä kolme maalia

Liput:

8 � normaalihinta
6 � alle 16 vuotiaat, eläkeläiset, varusmiehet ja opiskelijat.
Alle 12 vuotiaat ja sotaveteraanit, ilmainen sisäänpääsy.??

SJK Kannattajat-kortilla saa Wallsportin kahviosta ostetuista ennakkolipuista -20 %.?
Hospodasta, Wilsonista ja Coffee Housesta S-etukortilla ennakkolipuista -20 %??

Ennakkolipunmyynti:?
– Wallsport
?- Hospoda Korbel
?- Sport Bar Wilson?
– Coffee House?
– Etelä-Pohjanmaan Matkailu?

?HUOM! alennukset vain ennakkolipuista!