123 456 7890

Kenet arpa antaa?
Suomen Palloliitossa arvotaan tänään perjantaina Suomen Cupin kolmannen kierroksen otteluparit. Tällä kierroksella nähdään sitten myös vuoden tauon jälkeen mukana Seinäjoen Jalkapallokerhon mustapukuinen ryhmä.

Lähialueen seuroista ovat tiensä kolmannelle kierrokselle selvittäneet Kokkolan Pallo-Veikkojen kakkosjoukkue, joka kaatoi rankkareilla IFK Jakobstadin 5-4, oman kaupungin Nurmon Pallo, joka kävi pudottamassa FC Korsholm/3:n Botniahallissa 3-1 ja Korsnäs FF/Petalax IK, joka pudotti FC Korsholm Young Boysin 2-0.

Virkiä ja Ilmajoen Kisailijat eivät ole vielä toisen kierroksen otteluaan pelanneet. Myös vaasalaiset Tervalaakson Teräs ja VPS-juniorit ovat vielä selvittämättä jatkopaikkaa. Luonnollisesti joku näistä edellä mainituista kelpaisi Kerholle välimatkan puolesta todella hyvin.

Kakkosen seuroista lähialueelta mukaan tulee nyt myös GBK. Ykkösestä mukaan tulee puolestaan Kokkolan Pallo-Veikot.

Tässä vaiheessa pelit pelataan alueellisina ja alempisarjalainen saa kotiedun. Neljännellä kierroksella tulevat sitten mukaan myös liigajoukkueet pois lukien ne neljä seuraa, jotka ovat mukana euroopan kentillä.